Kunci Gitar Entenono Aku - Yossi Graha

Transpose:
Catatan:
☕Chord disini sebagian di sederhanakan.
☕Lihat versi originalnya di bawah.
☕Capo fret 6

Intro : F G Em Am
        F D G

  C
matur..nuwun
                         F
kanggo wektu sing mbok paringi
   -Em    Dm           G
wes tok jogo awak lan atimu
        C
dinggo awakmu..

C                      F
 selalu dadi semangat uripku
G                C
 ojo leren untuk mencintaiku
Am              Dm
 aku bangga aku bahagia
 G             C
iso.. nduweni awakmu..

Reff :
                     F
 tetep dadi rembulan sing tansah hanyekseni
 G                   C        -G/B
  kisah cinta kita tekan ing pati
 Am             Dm
  aku ora nduwe bondo lan rupo
    G               C
 nduweku ati sing setia..

              F
 ojo lungo.. adoh-adoh stop
          G                C
 mandegko ndisik entenono aku
 Am              Dm
  aku iso nggawe uripmu mulyo
    G                C
 tanpo nyusahke wong liyo..

Musik : Dm G Em Am
        F G C..

  C
matur..nuwun
                         F
kanggo wektu sing mbok paringi
          Dm           G
wes tok jogo awak lan atimu
        C
dinggo awakmu..

                     F
selalu dadi semangat uripku
G                C
 ojo leren untuk mencintaiku
Am              Dm
 aku bangga aku bahagia
 G             C
iso.. nduweni awakmu..

Reff :
                     F
 tetep dadi rembulan sing tansah hanyekseni
 G                   C    
  kisah cinta kita tekan ing pati
 Am             Dm
  aku ora nduwe bondo lan rupo
    G               C
 nduweku ati sing setia..

              F
 ojo lungo.. adoh-adoh stop
          G                C
 mandegko ndisik entenono aku
 Am              Dm
  aku iso nggawe uripmu mulyo
    G                C
 tanpo nyusahke wong liyo..

                     F
 tetep dadi rembulan sing tansah hanyekseni
 G                   C    
  kisah cinta kita tekan ing pati
 Am             Dm
  aku ora nduwe bondo lan rupo
    G               C
 nduweku ati sing setia..

              F
 ojo lungo.. adoh-adoh stop
          G                C
 mandegko ndisik entenono aku
 Am              Dm
  aku iso nggawe uripmu mulyo
    G                C
 tanpo nyusahke wong liyo..
    G                C
 tanpo nyusahke wong liyo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : B C# A#m D#m
        B G#/C C#

  F#
matur..nuwun
                         B
kanggo wektu sing mbok paringi
          G#m          C# 
wes tok jogo awak lan atimu
        F#
dinggo awakmu..

F#                     B
 selalu dadi semangat uripku
C#               F#
 ojo leren untuk mencintaiku
D#m             G#m
 aku bangga aku bahagia
 C#            F#
iso.. nduweni awakmu..

Reff :
                     B
 tetep dadi rembulan sing tansah hanyekseni 
 C#                  F#       -A#m
  kisah cinta kita tekan ing pati
 D#m            G#m
  aku ora nduwe bondo lan rupo
    C#              F#   
 nduweku ati sing setia..

              B
 ojo lungo.. adoh-adoh stop 
          C#               F#  
 mandegko ndisik entenono aku
 D#m             G#m
  aku iso nggawe uripmu mulyo
    C#               F#
 tanpo nyusahke wong liyo..

Musik : G#m C# A#m D#m 
        B C# F#..

  F#
matur..nuwun
                         B
kanggo wektu sing mbok paringi
          G#m          C# 
wes tok jogo awak lan atimu
        F#
dinggo awakmu..

                     B
selalu dadi semangat uripku
C#               F#
 ojo leren untuk mencintaiku
D#m             G#m
 aku bangga aku bahagia
 C#            F#
iso.. nduweni awakmu..

Reff :
                     B
 tetep dadi rembulan sing tansah hanyekseni 
 C#                  F#        
  kisah cinta kita tekan ing pati
 D#m            G#m
  aku ora nduwe bondo lan rupo
    C#              F#   
 nduweku ati sing setia..

              B
 ojo lungo.. adoh-adoh stop 
          C#               F#  
 mandegko ndisik entenono aku
 D#m             G#m
  aku iso nggawe uripmu mulyo
    C#               F#
 tanpo nyusahke wong liyo..

                     B
 tetep dadi rembulan sing tansah hanyekseni 
 C#                  F#        
  kisah cinta kita tekan ing pati
 D#m            G#m
  aku ora nduwe bondo lan rupo
    C#              F#   
 nduweku ati sing setia..

              B
 ojo lungo.. adoh-adoh stop 
          C#               F#  
 mandegko ndisik entenono aku
 D#m             G#m
  aku iso nggawe uripmu mulyo
    C#               F#
 tanpo nyusahke wong liyo..
    C#               F#
 tanpo nyusahke wong liyo..
Facebook
Twitter

Chord Entenono Aku - Yossi Graha


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Yossi Graha
  •