Kunci Gitar Dudohno Aku - Abiem Pangestu

Transpose:
Capo fret 2

Reff :
               C              D
 yen ngomong sayang aku wes sayang
               G     D/F#       Em
 yen ngomong setiyo aku iki setiyo
               Am              D
 seng tak pingini gedene tresnamu
               G
 dudohno neng aku..

Intro: C D

    G            D        Em
sekabehane uwes tak ngerteni
     C       D           G
karo kabeh elekke tingkahmu
    Am           D
opo maneh gedene egomu
       G      Em
seng marai atiku
 C             D        G
ajur remuk ngerteni awakmu..

        G         D           Em
nanging kabeh iki wes tak sabari
       C        D            G
wes ra mikir tentang harga diri
      Am           D
wes kadung loro atiku iki
     G           Em
ra kuat ku nglakoni
 C         D        G
ugo kowe sitiko ngerteni..

Reff :
               C              D
 yen ngomong sayang aku wes sayang
               G     D/F#       Em
 yen ngomong setiyo aku iki setiyo
               Am              D
 seng tak pingini gedene tresnamu
               G
 dudohno neng aku..

 G7            C              D
 yen ngomong sayang aku wes sayang
               G     D/F#       Em
 yen ngomong setiyo aku iki setiyo
               Am              D
 seng tak pingini gedene tresnamu
               G
 dudohno neng aku..

Musik : C D G Em
        C D G

        G         D           Em
nanging kabeh iki wes tak sabari
       C        D            G
wes ra mikir tentang harga diri
      Am           D
wes kadung loro atiku iki
     G           Em
ra kuat ku nglakoni
 C         D        G
ugo kowe sitiko ngerteni..

Reff :
               C              D
 yen ngomong sayang aku wes sayang
               G     D/F#       Em
 yen ngomong setiyo aku iki setiyo
               Am              D
 seng tak pingini gedene tresnamu
               G
 dudohno neng aku..

 G7            C              D
 yen ngomong sayang aku wes sayang
               G     D/F#       Em
 yen ngomong setiyo aku iki setiyo
               Am              D
 seng tak pingini gedene tresnamu
               G
 dudohno neng aku..
               Am              D
 seng tak pingini gedene tresnamu
               G
 dudohno neng aku..

Outro : G

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Reff :
               D              E
 yen ngomong sayang aku wes sayang
               A     E/G#       F#m
 yen ngomong setiyo aku iki setiyo
               Bm              E
 seng tak pingini gedene tresnamu
               A
 dudohno neng aku..

Intro: D E

    A            E        F#m
sekabehane uwes tak ngerteni
     D       E           A
karo kabeh elekke tingkahmu
    Bm           E 
opo maneh gedene egomu
       A      F#m
seng marai atiku
 D             E        A
ajur remuk ngerteni awakmu..

        A         E           F#m  
nanging kabeh iki wes tak sabari
       D        E            A   
wes ra mikir tentang harga diri
      Bm           E
wes kadung loro atiku iki
     A           F#m
ra kuat ku nglakoni
 D         E        A
ugo kowe sitiko ngerteni..

Reff :
               D              E
 yen ngomong sayang aku wes sayang
               A     E/G#       F#m
 yen ngomong setiyo aku iki setiyo
               Bm              E
 seng tak pingini gedene tresnamu
               A
 dudohno neng aku..

 A7            D              E
 yen ngomong sayang aku wes sayang
               A     E/G#       F#m
 yen ngomong setiyo aku iki setiyo
               Bm              E
 seng tak pingini gedene tresnamu
               A
 dudohno neng aku..

Musik : D E A F#m
        D E A..
 
        A         E           F#m  
nanging kabeh iki wes tak sabari
       D        E            A   
wes ra mikir tentang harga diri
      Bm           E
wes kadung loro atiku iki
     A           F#m
ra kuat ku nglakoni
 D         E        A
ugo kowe sitiko ngerteni..

Reff :
               D              E
 yen ngomong sayang aku wes sayang
               A     E/G#       F#m
 yen ngomong setiyo aku iki setiyo
               Bm              E
 seng tak pingini gedene tresnamu
               A
 dudohno neng aku..

 A7            D              E
 yen ngomong sayang aku wes sayang
               A     E/G#       F#m
 yen ngomong setiyo aku iki setiyo
               Bm              E
 seng tak pingini gedene tresnamu
               A
 dudohno neng aku..
               Bm              E
 seng tak pingini gedene tresnamu
               A
 dudohno neng aku..

Outro : A
Facebook
Twitter

Chord Dudohno Aku - Abiem Pangestu


Lihat semua :
  • Chord Abiem Pangestu
  • Chord Hip Hop Koplo
  •