Kunci Gitar Kristian Samiyana - Tugu Angkringan

Transpose:
Intro : G..C….
        G D/F# Bm F C Cm

G        G7              C
duh Gusti.. angin wengi iki sepi..
D                 G      G-D/F#
 nggerus rasane tekan ati..
Em                Am
 firasat opo sing bakal tak lakoni..
      D                    G  D
atiku takon aku pingin ngerti..

G     G7                    C
tekamu.. wes marai nggregel awakku..
D                G
 ono opo kok koe ngejak ketemu
Em               Am
 jebul tenan koe nyidrani janji..
D               G
 ngelarani ati iki..

         Em             Bm
ning monumen iki sing dadi seksi
    C                D 
nalikane aku wis ora iso,
            G  G7
ra iso nduweni.. 

Reff :
            C                   D
 tugu angkringan.. dadi seksi bisu..
     Bm                 Em
 nalikane koe medot tresnoku
  E         Am             D
 opo ra kelingan.. seprono seprene
              G       G7
 awake dewe bebarengan..

             C             D
 trimo ra trimo.. aku kudu nerimo..
          Bm              Em
 senajan ati iki keloro loro..
   E          Am
 koe ninggal aku..
          D                   G
 lungo sakpenakmu nuruti karepmu..

Musik : Em Bm C D
        Em Bm C D..
                 huu uu..

Reff :
            C                   D
 tugu angkringan.. dadi seksi bisu..
     Bm                 Em
 nalikane koe medot tresnoku
  E         Am             D
 opo ra kelingan.. seprono seprene
              G       G7
 awake dewe bebarengan..

             C             D
 trimo ra trimo.. aku kudu nerimo..
          Bm              Em
 senajan ati iki keloro loro..
   E          Am
 koe ninggal aku..
          D                   G
 lungo sakpenakmu nuruti karepmu..

                 C
 ning dalan ngerangan
              D
 neng tugu angkringan..
     Bm            Em
 koe kui uwis lali tenan..
  E          Am               D
 uwis ra kelingan.. karo janjimu..
          G           Am
 urip bebarengan.. haaaa..
            D                G
 wis lali tenan.. wis ra kelingan..

Facebook
Twitter

Chord Kristian Samiyana - Tugu Angkringan


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Kristian Samiyana
  •