Kunci Gitar Shinta Arsinta - Getunku

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C..D..G D/F# Em..
        Am..D..G..

G                    C
 biyen aku nolak tresnamu
D                     G
 biyen ora nganggep rosomu
G                C
 tapi saiki kowe mlayu
D                   G
 getun tibo ning mburiku..

G               Am
 karep atiku mbaleni
D                    G
 tresno tulusmu sing wingi
G                    Am
 ngalor ngidul tak goleki
D                     G
 nanging paranmu ning endi..

Reff :
                C            D
 getun atiku raiso.. di tambani
                 G   D/F# Em
 kenangan iki raiso dibaleni..
         Am             D
 atiku soyo loro krungu kabar
                  G
 saiki kowe nduwe ganti..

                    C                D
 esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
                        G   D/F#   Em
 yen eling tresnomu nek aku sing wingi
           Am            D
 kabeh iki salahku aku sadar
                G
 gawe kowe loro ati..

Musik : C..D..Bm..Em..  
        Am..D..G..

G               Am
 karep atiku mbaleni
D                    G
 tresno tulusmu sing wingi
G                    Am
 ngalor ngidul tak goleki
D                     G
 nanging paranmu ning endi..

Reff :
                C            D
 getun atiku raiso.. di tambani
                 G    D/F# Em
 kenangan iki raiso dibaleni
         Am             D
 atiku soyo loro krungu kabar
                  G
 saiki kowe nduwe ganti..

                    C                D
 esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
                        G   D/F#   Em
 yen eling tresnomu nek aku sing wingi
           Am              D
 kabeh iki salahku.. aku sadar
                G
 gawe kowe loro ati..
           Am            D
 kabeh iki salahku aku sadar
                G
 gawe kowe loro ati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Shinta Arsinta - Getunku

Intro : D..E..A E/G# F#m..
        Bm..E..A..

A                    D
 biyen aku nolak tresnamu
E                     A
 biyen ora nganggep rosomu
A                D
 tapi saiki kowe mlayu
E                   A
 getun tibo ning mburiku..

A               Bm
 karep atiku mbaleni
E                    A
 tresno tulusmu sing wingi
A                    Bm
 ngalor ngidul tak goleki
E                     A
 nanging paranmu ning endi..

Reff :
                D            E
 getun atiku raiso.. di tambani
                 A   E/G# F#m
 kenangan iki raiso dibaleni..
         Bm             E
 atiku soyo loro krungu kabar 
                  A
 saiki kowe nduwe ganti..
 
                    D                E
 esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
                        A   E/G#   F#m
 yen eling tresnomu nek aku sing wingi
           Bm            E
 kabeh iki salahku aku sadar
                A
 gawe kowe loro ati..

Musik : D..E..C#m..F#m..
        Bm..E..A..

A               Bm
 karep atiku mbaleni
E                    A
 tresno tulusmu sing wingi
A                    Bm
 ngalor ngidul tak goleki
E                     A
 nanging paranmu ning endi..

Reff :
                D            E
 getun atiku raiso.. di tambani
                 A    E/G# F#m
 kenangan iki raiso dibaleni
         Bm             E
 atiku soyo loro krungu kabar 
                  A
 saiki kowe nduwe ganti..
 
                    D                E
 esemmu nganti ke gowo.. jroning ngimpi
                        A   E/G#   F#m
 yen eling tresnomu nek aku sing wingi
           Bm              E
 kabeh iki salahku.. aku sadar
                A
 gawe kowe loro ati..
           Bm            E
 kabeh iki salahku aku sadar
                A
 gawe kowe loro ati..

Chord Shinta Arsinta - Getunku


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Shinta Arsinta
  •