Kunci Gitar Daendels Official - Bandara YIA Saksi Janjimu

Transpose:
Capo fret 2

Intro : Am F G Em
        Am F G C

 C                  Am
aku isih kelingan dirimu..
     Dm                    G
neng bandara iki tak terke lungamu..
  Em                       Am
pamit arep kerja nggo masa depanmu..
 Dm             G
urip.. bareng karo aku..

   C                        Am
pancen wis telung tahun lawase..
 Dm                  G
aku ngilang ra ono kabare..
  Em                     Am
roso koyo ngopo bingunge atiku..
 Dm              G      C
ajur.. sing dadi cita citaku..

Reff :
     F                  G
 yen pancen kowe dudu jodhoku.. 
         Em                      Am
 mung ikhlas legowo roso jroning atiku..
      Dm                 G
 neng bandara iki, biyen aku
              C
 ngeterke lungamu..

  F                   G
 aku rumongso pengorbananmu..
      Em                     A
 lora lopo kabeh mung kanggo awakku..
     Dm             G         C
 ho uwoo.. kok koyo ngene akhire..

 Am 
 sedihing atiku..
 F
 kelingan sliramu..
 G             C
 aku pingin ketemu..

  Am
 itu bukan salahku..
   F
 juga bukan salahmu..
 G              C
 karna orang tuaku..

Musik : Am F G Em
        Am F G C 

   C                        Am
pancen wis telung tahun lawase..
 Dm                  G
aku ngilang ra ono kabare..
  Em                     Am
roso koyo ngopo bingunge atiku..
 Dm              G      C
ajur.. sing dadi cita citaku..

Reff :
     F                  G
 yen pancen kowe dudu jodhoku.. 
         Em                      Am
 mung ikhlas legowo roso jroning atiku..
      Dm                 G
 neng bandara iki, biyen aku
              C
 ngeterke lungamu..

  F                   G
 aku rumongso pengorbananmu..
      Em                     A
 lora lopo kabeh mung kanggo awakku..
     Dm             G         C
 ho uwoo.. kok koyo ngene akhire..

     F                  G
 yen pancen kowe dudu jodhoku.. 
         Em                      Am
 mung ikhlas legowo roso jroning atiku..
      Dm                G
 neng bandara iki biyen aku
              C
 ngeterke lungamu..

  F                   G
 aku rumongso pengorbananmu..
      Em                     A
 lora lopo kabeh mung kanggo awakku..
     Dm             G         C
 ho uwoo.. kok koyo ngene akhire..

 Am 
 sedihing atiku..
 F
 kelingan sliramu..
 G             C
 aku pingin ketemu..

  Am
 itu bukan salahku..
   F
 juga bukan salahmu..
 G              C
 karna orang tuaku..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bm G A F#m
        Bm G A D

 D                  Bm
aku isih kelingan dirimu..
     Em                    A
neng bandara iki tak terke lungamu..
  F#m                      Bm
pamit arep kerja nggo masa depanmu..
 Em             A
urip.. bareng karo aku..

   D                        Bm
pancen wis telung tahun lawase..
 Em                  A
aku ngilang ra ono kabare..
  F#m                    Bm
roso koyo ngopo bingunge atiku..
 Em              A      D
ajur.. sing dadi cita citaku..

Reff :
     G                  A
 yen pancen kowe dudu jodhoku.. 
         F#m                     Bm
 mung ikhlas legowo roso jroning atiku..
      Em                 A
 neng bandara iki, biyen aku
              D
 ngeterke lungamu..

  G                   A
 aku rumongso pengorbananmu..
      F#m                    B
 lora lopo kabeh mung kanggo awakku..
     Em             A         D
 ho uwoo.. kok koyo ngene akhire..

 Bm 
 sedihing atiku..
 G
 kelingan sliramu..
 A             D
 aku pingin ketemu..

  Bm
 itu bukan salahku..
   G
 juga bukan salahmu..
 A              D
 karna orang tuaku..

Musik : Bm G A F#m
        Bm G A D..

   D                        Bm
pancen wis telung tahun lawase..
 Em                  A
aku ngilang ra ono kabare..
  F#m                    Bm
roso koyo ngopo bingunge atiku..
 Em              A      D
ajur.. sing dadi cita citaku..

Reff :
     G                  A
 yen pancen kowe dudu jodhoku.. 
         F#m                     Bm
 mung ikhlas legowo roso jroning atiku..
      Em                 A
 neng bandara iki, biyen aku
              D
 ngeterke lungamu..

  G                   A
 aku rumongso pengorbananmu..
      F#m                    B
 lora lopo kabeh mung kanggo awakku..
     Em             A         D
 ho uwoo.. kok koyo ngene akhire..

     G                  A
 yen pancen kowe dudu jodhoku.. 
         F#m                     Bm
 mung ikhlas legowo roso jroning atiku..
      Em                A
 neng bandara iki biyen aku
              D
 ngeterke lungamu..

  G                   A
 aku rumongso pengorbananmu..
      F#m                    B
 lora lopo kabeh mung kanggo awakku..
     Em             A         D
 ho uwoo.. kok koyo ngene akhire..

 Bm 
 sedihing atiku..
 G
 kelingan sliramu..
 A             D
 aku pingin ketemu..

  Bm
 itu bukan salahku..
   G
 juga bukan salahmu..
 A              D
 karna orang tuaku..

Outro : D

Chord Daendels Official - Bandara YIA Saksi Janjimu


Lihat semua :
  • Chord Daendels Official
  • Chord Hip Hop Koplo
  •