Kunci Gitar Iwan Kurniawan - Golek Rejeki

Transpose:
Intro : C F G C -G
        C F G..

C  G A                   Dm
dek.. aku njaluk pangestune..
Fm                      Em
 golek sandang lan pangane
  Dm     G                     C  Fm G
mugo.. kowe biso urip luwih mulyo..

C  G A                    Dm
dek.. panyuwunku mung setio..
Fm                Em
 sliramu ojo ngeliyo
    Dm    G          F       G  C
tresno.. iki suci mergo Sing Kuoso..

[Backing vocal spoke cewek]
F
 tak pengestoni mas
G
 mugo kesel lan kringetmu
          E
biso dadi berkahing uripmu..

Reff :
        Am
 sak adohe kulon progo
         Em
 tekan suroboyo
           F
 kabeh tak lakoni
                   C  E
 mung kanggo keluargo..

        Am
 ati ikhlas lan nerimo legowo
         Em
 ben uripmu bahagio
          Dm
 tresnaku mring sliramu
 G           C
 ra bakal sirno..

Musik : F..Em Am Dm G C..
        Em-Dm-C F..Em Am
        Bb..G..C..

C  G A                   Dm
dek.. panyuwunku mung setio
Fm                Em
 sliramu ojo ngeliyo
    Dm    G          F       G  C
tresno.. iki suci mergo Sing Kuoso..

Int. F..G..E..

Reff :
        Am
 sak adohe kulon progo
         Em
 tekan suroboyo
           F
 kabeh tak lakoni
                   C  E
 mung kanggo keluargo..

        Am
 ati ikhlas lan nerimo legowo
         Em
 ben uripmu bahagio
          Dm
 tresnaku mring sliramu
 G           C  E
 ra bakal sirno..

        Am
 sak adohe kulon progo
         Em
 tekan suroboyo
           F
 kabeh tak lakoni
                   C  E
 mung kanggo keluargo..

        Am
 ati ikhlas lan nerimo legowo
         Em
 ben uripmu bahagio
          Dm
 tresnaku mring sliramu
 G           C  E..
 ra bakal sirno..

Am                       Em
 aku ro kowe wes nyawiji dadi siji
F                       C     -E
 mugo langgeng tekane dewe mati
Am                      Em
 mugo-mugo Gusti tansah maringi
F                 G         C Fm C
 dalan lehku obah golek rejeki..

Catatan :
Chord diatas sudah dimudahkan.
[[[ VARIASI ORIGINAL]]] Iwan Kurniawan - Golek Rejeki Intro : C F G C -G C F G.. C G/B A Dm dek.. aku njaluk pangestune.. Fm Em golek sandang lan pangane Dm G C Fm G mugo.. kowe biso urip luwih mulyo.. C G/B A Dm dek.. panyuwunku mung setio.. Fm Em sliramu ojo ngeliyo Dm G F G C tresno.. iki suci mergo Sing Kuoso.. [Backing vocal spoke cewek] F tak pengestoni mas G mugo kesel lan kringetmu E biso dadi berkahing uripmu.. Reff : Am sak adohe kulon progo Em tekan suroboyo F kabeh tak lakoni C E mung kanggo keluargo.. Am ati ikhlas lan nerimo legowo Em -Em-Em ben uripmu bahagio -D#m-D#m Dm tresnaku mring sliramu G C ra bakal sirno.. Musik : F..Em Am Dm G C.. Em-Dm-C F..Em Am Bb..G..C.. C G/B A Dm dek.. panyuwunku mung setio Fm Em sliramu ojo ngeliyo Dm G F G C tresno.. iki suci mergo Sing Kuoso.. Int. F..G..E.. Reff : Am sak adohe kulon progo Em tekan suroboyo F kabeh tak lakoni C E mung kanggo keluargo.. Am ati ikhlas lan nerimo legowo Em ben uripmu bahagio -D#m Dm tresnaku mring sliramu G C E ra bakal sirno.. Am sak adohe kulon progo Em tekan suroboyo F kabeh tak lakoni C E mung kanggo keluargo.. Am ati ikhlas lan nerimo legowo Em -Em-Em ben uripmu bahagio -D#m-D#m Dm tresnaku mring sliramu G C E.. ra bakal sirno.. Am Em aku ro kowe wes nyawiji dadi siji F C -E mugo langgeng tekane dewe mati Am Em mugo-mugo Gusti tansah maringi F G C Fm C dalan lehku obah golek rejeki..

Chord Iwan Kurniawan - Golek Rejeki


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Iwan Kurniawan
  •