Kunci Gitar Higang Swara - Rondo Merdeka

Transpose:
Capo di fret 6

Intro : C  G  Am  Em
        F  C  G….

Reff 1 :
          C               G
 eneng rondo neng merdeka papat
            Am             Em
 yen nek mlaku gawe silau mripat
                 F            C
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          Dm              G
 lippene abang koyok iwak cupang..

       C          G
 iki jamane jaman edan
          Am                Em
 eneng rondo nggo rebutan bujang
      F                C
 tandane seng perawan kalah
        Dm                G
 jago karo seng wes dadi rondo..

      C                 G
iki lagu tak gawe asal asalan
             Am           Em
seng penting iso kanggo hiburan
      F           C
niat apik tulus serius
               Dm           G
seng penting yakin jalani wae..

Reff 2 :
          C               G
 eneng rondo neng merdeka papat
            Am             Em
 yen nek mlaku gawe silau mripat
                 F            C
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          Dm              G
 lippene abang koyok iwak cupang..

              C            G
 dagangane tempe karo susu jahe
            Am              Em
 nang pengkolan nggo podo rebutan
                 F            C
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          Dm              G
 lippene abang koyok iwak cupang..

      C                 G
iki lagu tak gawe asal asalan
             Am           Em
seng penting iso kanggo hiburan
      F           C
niat apik tulus serius
               Dm           G
seng penting yakin jalani wae.. wooo..

Reff 3 :
          C               G
 eneng rondo neng merdeka papat
            Am             Em
 yen nek mlaku gawe silau mripat
                 F            C
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          Dm              G
 lippene abang koyok iwak cupang..

              C            G
 dagangane tempe karo susu jahe
            Am              Em
 nang pengkolan nggo podo rebutan
                 F            C
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          Dm              G
 lippene abang koyok iwak cupang..

Musik : C  G  Am  Em
        F  C  Dm  G..
        C  G  Am  Em
        F  C  Dm  G..

    F           G
ojo mung disalahke
   Em       Am
rondo iku menungso
         F             G       C    G
dasare kucing gragas karo iwak asin..

Reff 4 :
          C               G
 eneng rondo neng merdeka papat
            Am             Em
 yen nek mlaku gawe silau mripat
                 F            C
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          Dm              G
 lippene abang koyok iwak cupang..

              C            G
 dagangane tempe karo susu jahe
            Am              Em
 nang pengkolan nggo podo rebutan
                 F            C
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          Dm              G
 lippene abang koyok iwak cupang..

              C            G
 dagangane tempe karo susu jahe
            Am              Em
 nang pengkolan nggo podo rebutan
                 F            C
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          Dm              G
 lippene abang koyok iwak cupang..

Outro : C  G  Am  Em
        F  C  Dm  G….
        C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F#  C#  D#m  A#m
        B  F#  C#..

Reff 1 :
          F#              C#
 eneng rondo neng merdeka papat
            D#m            A#m
 yen nek mlaku gawe silau mripat
                 B            F#
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          G#m             C#
 lippene abang koyok iwak cupang..

       F#         C#
 iki jamane jaman edan
          D#m               A#m
 eneng rondo nggo rebutan bujang
      B                F#
 tandane seng perawan kalah
        G#m               C#
 jago karo seng wes dadi rondo..

      F#                C#
iki lagu tak gawe asal asalan
             D#m          A#m
seng penting iso kanggo hiburan
      B           F#
niat apik tulus serius
               G#m          C#
seng penting yakin jalani wae..

Reff 2 :
          F#              C#
 eneng rondo neng merdeka papat
            D#m            A#m
 yen nek mlaku gawe silau mripat
                 B            F#
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          G#m             C#
 lippene abang koyok iwak cupang..

              F#           C#
 dagangane tempe karo susu jahe
            D#m             A#m
 nang pengkolan nggo podo rebutan
                 B            F#
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          G#m             C#
 lippene abang koyok iwak cupang..

      F#                C#
iki lagu tak gawe asal asalan
             D#m          A#m
seng penting iso kanggo hiburan
      B           F#
niat apik tulus serius
               G#m          C#
seng penting yakin jalani wae.. wooo..

Reff 3 :
          F#              C#
 eneng rondo neng merdeka papat
            D#m            A#m
 yen nek mlaku gawe silau mripat
                 B            F#
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          G#m             C#
 lippene abang koyok iwak cupang..

              F#           C#
 dagangane tempe karo susu jahe
            D#m             A#m
 nang pengkolan nggo podo rebutan
                 B            F#
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          G#m             C#
 lippene abang koyok iwak cupang..

Musik : F#  C#  D#m  A#m
        B  F#  G#m  C#..
        F# C#  D#m  A#m
        B  F#  G#m  C#..

    B           C#
ojo mung disalahke
   A#m      D#m
rondo iku menungso
         B             C#      F#   C#
dasare kucing gragas karo iwak asin..

Reff 4 :
          F#              C#
 eneng rondo neng merdeka papat
            D#m            A#m
 yen nek mlaku gawe silau mripat
                 B            F#
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          G#m             C#
 lippene abang koyok iwak cupang..

              F#           C#
 dagangane tempe karo susu jahe
            D#m             A#m
 nang pengkolan nggo podo rebutan
                 B            F#
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          G#m             C#
 lippene abang koyok iwak cupang..

              F#           C#
 dagangane tempe karo susu jahe
            D#m             A#m
 nang pengkolan nggo podo rebutan
                 B            F#
 anggo sandal jinjit jakete kulit
          G#m             C#
 lippene abang koyok iwak cupang..

Outro : F#  C#  D#m  A#m
        B  F#  G#m  C#..
        F#..
Facebook
Twitter

Chord Higang Swara - Rondo Merdeka


Lihat semua :
  • Chord Higang Swara
  • Chord Hip Hop Koplo
  •