Kunci Gitar Exotic - Tekan Selawase

Transpose:
    C        Am      Dm        G    
wis setahun aku.. mlaku ro awakmu
  Em                    Am
kowe tansah gawe nyaman atiku
     F            G
berharap.. terus ono neng sandingku..

    C          Am     Dm        G
sak jroning atiku.. bahagia rasane
    Em                Am
sak kuate rogo ku tak pertahanke
     F           G
berharap.. iso tekan selawase..

Em               Am
 ora mung sepele tresnoku iki
Em                  Am
 bakal tak jogo nganti tekan mati
          F               G
yo mung siji sijine sing ono neng ati..

Reff :
    F             G
 saiki.. tresnaku mung nggo slirahmu
 Em                        Am
 sing tansah nompo kahanan uripku
          Dm              G
 bungah susah.. tibo tangine..
                C
 tetep karo awakmu..

    F           G
 elingo.. nalikane ngucap janji
   Em                      Am
 bakal bebarengan nganti tekan rabi
       Dm               G
 aku yakin.. awak dewe iso..
            C   G
 sehidup semati..

    C        Am      Dm        G    
wis setahun aku.. mlaku ro awakmu
  Em                    Am
kowe tansah gawe nyaman atiku
     F            G
berharap.. terus ono neng sandingku..

    C          Am     Dm        G
sak jroning atiku.. bahagia rasane
    Em                Am
sak kuate rogo ku tak pertahanke
     F           G
berharap.. iso tekan selawase..

Em               Am
 ora mung sepele tresnoku iki
Em                  Am
 bakal tak jogo nganti tekan mati
          F               G
yo mung siji-sijine sing ono neng ati..

Reff :
    F             G
 saiki.. tresnaku mung nggo slirahmu
 Em                        Am
 sing tansah nompo kahanan uripku
          Dm              G
 bungah susah.. tibo tangine..
                C
 tetep karo awakmu..

    F           G
 elingo.. nalikane ngucap janji
   Em                      Am
 bakal bebarengan nganti tekan rabi
       Dm               G
 aku yakin.. awak dewe iso..
           C
 sehidup semati..

Outro :
       Dm               G
 aku yakin.. awak dewe iso..
           C
 sehidup semati..

Catatan :
Original chord dari "B"
Berikut jika kita pakai capo di fret 4

[[[CHORD DARI G]]]

Exotic - Tekan Selawase

    G        Em      Am        D      
wis setahun aku.. mlaku ro awakmu
  Bm                    Em
kowe tansah gawe nyaman atiku
     C            D
berharap.. terus ono neng sandingku..

    G          Em     Am        D
sak jroning atiku.. bahagia rasane
    Bm                Em
sak kuate rogo ku tak pertahanke
     C           D
berharap.. iso tekan selawase..

Bm               Em
 ora mung sepele tresnoku iki
Bm                  Em
 bakal tak jogo nganti tekan mati
          C               D
yo mung siji sijine sing ono neng ati..

Reff :
    C             D
 saiki.. tresnaku mung nggo slirahmu
 Bm                        Em
 sing tansah nompo kahanan uripku
          Am              D
 bungah susah.. tibo tangine..
                G
 tetep karo awakmu..

    C           D
 elingo.. nalikane ngucap janji
   Bm                      Em
 bakal bebarengan nganti tekan rabi
       Am               D
 aku yakin.. awak dewe iso..
            G   D
 sehidup semati..

    G        Em      Am        D      
wis setahun aku.. mlaku ro awakmu
  Bm                    Em
kowe tansah gawe nyaman atiku
     C            D
berharap.. terus ono neng sandingku..

    G          Em     Am        D
sak jroning atiku.. bahagia rasane
    Bm                Em
sak kuate rogo ku tak pertahanke
     C           D
berharap.. iso tekan selawase..

Bm               Em
 ora mung sepele tresnoku iki
Bm                  Em
 bakal tak jogo nganti tekan mati
          C               D
yo mung siji-sijine sing ono neng ati..

Reff :
    C             D
 saiki.. tresnaku mung nggo slirahmu
 Bm                        Em
 sing tansah nompo kahanan uripku
          Am              D
 bungah susah.. tibo tangine..
                G
 tetep karo awakmu..

    C           D
 elingo.. nalikane ngucap janji
   Bm                      Em
 bakal bebarengan nganti tekan rabi
       Am               D
 aku yakin.. awak dewe iso..
           G
 sehidup semati..

Outro :
       Am               D
 aku yakin.. awak dewe iso..
           G
 sehidup semati..

Chord Exotic - Tekan Selawase


Lihat semua :
  • Chord Exotic
  • Chord Hip Hop Koplo
  •