Kunci Gitar Saisoku - Lungo'o

Transpose:
Intro : C..

    F     G     Em         Am
aku wis lilo.. uwis iso nompo..
      F       G            C
yen lungamu.. mergo wong liyo..

Int. F G Em Am
     F G C..

    C                     F
opo isih kelingan kowe ro aku
     G                    C
sing tau ngancani susah senengmu
         Am
nanging opo kenyataan
           Dm
kowe nglarani ati iki
      G
kabeh janji manismu
     C
ora ono bukti..

    C                    F
aku ra mekso kowe dadi jodoku
     G                     C
sing tak jaluk tulus soko atimu
           Am
nek pancen sliramu kuwi
          Dm
tulus tresno karo aku
     G              
ra bakal nglungani aku
      C
mergo kurangku..

        F         G  
nggo ngopo aku nggondeli
    Em           Am
dinggo ngopo aku nggetuni
         F            G          C
cubo lan rejeki, ning tangane Gusti..

Reff :
   F     G            Em         Am
 lungo'o yen pancen kowe ora tresno
         F           G           C
 timbang ning kene jebule mung kepekso
     F     G     Em         Am
 aku wis lilo.. uwis iso nompo..
       F       G            C
 yen lungamu.. mergo wong liyo..

Musik : F G Em Am
        F G C..
        F G Em Am
        F G C..
 
    C                    F
aku ra mekso kowe dadi jodoku
     G                     C
sing tak jaluk tulus soko atimu
           Am
nek pancen sliramu kuwi
          Dm
tulus tresno karo aku
     G              
ra bakal nglungani aku
      C
mergo kurangku..

        F      G  
nggo ngopo aku nggondeli
    Em           Am
dinggo ngopo aku nggetuni
         F           G          C
cubo lan rejeki ning tangane Gusti..

Reff :
   F     G            Em     Am
 lungo'o yen pancen kowe ora tresno
         F           G           C
 timbang ning kene jebule mung kepekso
     F     G     Em         Am
 aku wis lilo.. uwis iso nompo..
       F       G            C
 yen lungamu.. mergo wong liyo..

   F     G            Em         Am
 lungo'o yen pancen kowe ora tresno
         F           G           C
 timbang ning kene jebule mung kepekso
     F     G     Em         Am
 aku wis lilo.. uwis iso nompo..
       F       G            C
 yen lungamu.. mergo wong liyo..
       F       G            C
 yen lungamu.. mergo wong liyo..
       F       G            C
 yen lungamu.. mergo wong liyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb..

    D#    F     Dm         Gm
aku wis lilo.. uwis iso nompo..
      D#      F            Bb
yen lungamu.. mergo wong liyo..

Int. D# F Dm Gm
     D# F Bb..

    Bb                    D#
opo isih kelingan kowe ro aku
     F                    Bb
sing tau ngancani susah senengmu
         Gm
nanging opo kenyataan
           Cm
kowe nglarani ati iki
      F
kabeh janji manismu
     Bb
ora ono bukti..

    Bb                   D#
aku ra mekso kowe dadi jodoku
     F                     Bb
sing tak jaluk tulus soko atimu
           Gm
nek pancen sliramu kuwi
          Cm
tulus tresno karo aku
     F              
ra bakal nglungani aku
      Bb
mergo kurangku..

        D#        F  
nggo ngopo aku nggondeli
    Dm           Gm
dinggo ngopo aku nggetuni
         D#           F          Bb
cubo lan rejeki, ning tangane Gusti..

Reff :
   D#    F            Dm         Gm
 lungo'o yen pancen kowe ora tresno
         D#          F           Bb
 timbang ning kene jebule mung kepekso
     D#    F     Dm         Gm
 aku wis lilo.. uwis iso nompo..
       D#      F            Bb
 yen lungamu.. mergo wong liyo..

Musik : D# F Dm Gm
        D# F Bb..
        D# F Dm Gm
        D# F Bb..
 
    Bb                   D#
aku ra mekso kowe dadi jodoku
     F                     Bb
sing tak jaluk tulus soko atimu
           Gm
nek pancen sliramu kuwi
          Cm
tulus tresno karo aku
     F              
ra bakal nglungani aku
      Bb
mergo kurangku..

        D#     F  
nggo ngopo aku nggondeli
    Dm           Gm
dinggo ngopo aku nggetuni
         D#          F          Bb
cubo lan rejeki ning tangane Gusti..

Reff :
   D#    F            Dm     Gm
 lungo'o yen pancen kowe ora tresno
         D#          F           Bb
 timbang ning kene jebule mung kepekso
     D#    F     Dm         Gm
 aku wis lilo.. uwis iso nompo..
       D#      F            Bb
 yen lungamu.. mergo wong liyo..

   D#    F            Dm         Gm
 lungo'o yen pancen kowe ora tresno
         D#          F           Bb
 timbang ning kene jebule mung kepekso
     D#    F     Dm         Gm
 aku wis lilo.. uwis iso nompo..
       D#      F            Bb
 yen lungamu.. mergo wong liyo..
       D#      F            Bb
 yen lungamu.. mergo wong liyo..
       D#      F            Bb
 yen lungamu.. mergo wong liyo..

Chord Saisoku - Lungo'o


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Saisoku
  •