Kunci Gitar Sadboys Family X Juanhafiz - Kadung Nyaman

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : F G Em Am
        F G C..

   C        G           Am     Em
mbiyen.. susah seneng karo.. kowe
  F              G
kowe.. nompo aku opo anane..
  Em                  Am
gedene roso sayangmu aku reti dewe
     F       G        C
walaupun.. kahanane koyo ngene..

Int. F G C..

  C         G         Am      Em
nanging.. saiki wes bedo.. crito..
   F                     G
krungu.. kabar kowe dijodoke ro wong liyo
 Em             Am
ati.. iki isane gur nompo..
  F           G         C
kowe dijodoke ro sing sugih bondo..

 F           G           Em  Am
opo iki sing jengene tresno..
       F
oleh piwales tresno..
            G
sing uwis nggawe loro..

Reff :
 F       G           Em         Am
 wes.. kadung aku nyaman karo kowe..
        F          G           C
 kadung kejeron lehku sayang kowe..
   F        G          C   -G/B  Am
 saben.. ndino.. lehku mikirke kowe..
     F         G           C
 nganti lali kabeh mergo kowe..

Musik : F G Em Am
        F G C..

Reff :
 F       G           Em         Am
 wes.. kadung aku nyaman karo kowe..
        F          G           C
 kadung kejeron lehku sayang kowe..
   F        G          C   -G/B  Am
 saben.. ndino.. lehku mikirke kowe..
     F         G           C
 nganti lali kabeh mergo kowe..

 F           G           Em  Am
opo iki sing jengene tresno..
      F
kowe ora iso nompo..
 G
aku ora popo..

Reff :
 F       G           Em         Am
 wes.. kadung aku nyaman karo kowe..
        F          G           C
 kadung kejeron lehku sayang kowe..
   F        G          C   -G/B  Am
 saben.. ndino.. lehku mikirke kowe..
     F         G           C
 nganti lali kabeh mergo kowe..
     F         G           C  Am
 nganti lali kabeh mergo kowe..
     F         G           C
 nganti lali kabeh mergo kowe..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------
Sadboys Family X Juanhafiz - Kadung Nyaman

Intro : Bb C Am Dm
        Bb C F..

   F        C           Dm     Am
mbiyen.. susah seneng karo.. kowe
  Bb             C
kowe.. nompo aku opo anane..
  Am                  Dm
gedene roso sayangmu aku reti dewe
     Bb      C        F
walaupun.. kahanane koyo ngene..

Int. Bb C F..

  F         C         Dm      Am
nanging.. saiki wes bedo.. crito..
   Bb                    C
krungu.. kabar kowe dijodoke ro wong liyo
 Am             Dm
ati.. iki isane gur nompo..
  Bb          C         F
kowe dijodoke ro sing sugih bondo..

 Bb          C           Am  Dm
opo iki sing jengene tresno..
       Bb
oleh piwales tresno..
            C
sing uwis nggawe loro..

Reff :
 Bb      C           Am         Dm
 wes.. kadung aku nyaman karo kowe..
        Bb         C           F
 kadung kejeron lehku sayang kowe..
   Bb       C          F   -C/E  Dm
 saben.. ndino.. lehku mikirke kowe..
     Bb        C           F
 nganti lali kabeh mergo kowe..

Musik : Bb C Am Dm
        Bb C F..

Reff :
 Bb      C           Am         Dm
 wes.. kadung aku nyaman karo kowe..
        Bb         C           F
 kadung kejeron lehku sayang kowe..
   Bb       C          F   -C/E  Dm
 saben.. ndino.. lehku mikirke kowe..
     Bb        C           F
 nganti lali kabeh mergo kowe..

 Bb          C           Am  Dm
opo iki sing jengene tresno..
      Bb
kowe ora iso nompo..
 C
aku ora popo..

Reff :
 Bb      C           Am         Dm
 wes.. kadung aku nyaman karo kowe..
        Bb         C           F
 kadung kejeron lehku sayang kowe..
   Bb       C          F   -C/E  Dm
 saben.. ndino.. lehku mikirke kowe..
     Bb        C           F
 nganti lali kabeh mergo kowe..
     Bb        C           F  Dm
 nganti lali kabeh mergo kowe..
     Bb        C           F
 nganti lali kabeh mergo kowe..

Chord Sadboys Family X Juanhafiz - Kadung Nyaman


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Sadboys Family
  •