Kunci Gitar Mergo Enak - Penakke Wae

Transpose:
Mergo Enak - Penakke Wae

Catatan: ♫ Original dari G (Lihat di bawah) ♫ Chord juga kita mudahkan ♫ Disini kita ubah Csus4 = F Intro : C Fm C Fm -G C gek wingenane Am malem minggon ro kowe F tanganku tok genggem G jare tresnomu nggo aku Em Am wingi kahanane sumringah tenan Dm lah kok saiki ngajak bubaran G C G alesanmu.. wagu tenan.. C Am koyo ra ono liyane ning kene F G aku ora leren leh mikerke kowe Em Am padahal kowe sing nglarani aku Dm ninggalke aku milih wong liyo G C -F C sing kok pikir..bakal..mulyo.. Reff : F G saiki kowe lagi seneng senenge C Em ndono ndene karo yang mu A sing anyar kae.. Dm G aku ning kene.. nambani loroku -G7 C sing ora mari-mari.. hoo.. F G saiki kowe lagi bungah-bungahe C Em update status pamer yangmu A sing anyar kae.. Dm G penakke wae.. aku dadi ngerti G7 C -F C tresnamu ra.. tulus suci.. Musik : F G C Em A Dm G C -F C C Em Am koyo ra ono liyane ning kene F G aku ora leren leh mikerke kowe Em Am padahal kowe sing nglarani aku Dm ninggalke aku milih wong liyo G C sing kok pikir bakal mulyo.. Reff : F G saiki kowe lagi seneng senenge C Em ndono ndene karo yang mu A sing anyar kae.. Dm G aku ning kene.. nambani loroku -G7 C sing ora mari-mari.. hoo.. F G saiki kowe lagi bungah-bungahe C Em update status pamer yangmu A sing anyar kae.. Dm G penakke wae.. aku dadi ngerti G7 C tresnamu ra tulus suci.. Dm G penakke wae.. tak dongakke kowe C ayem tentrem saklawase.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : G Cm G Cm -Dsus4 G gek wingenane Em malem minggon ro kowe C tanganku tok genggem D jare tresnomu nggo aku Bm Em wingi kahanane sumringah tenan Am lah kok saiki ngajak bubaran D G D alesanmu.. wagu tenan.. G Em koyo ra ono liyane ning kene C D aku ora leren leh mikerke kowe Bm Em padahal kowe sing nglarani aku Am ninggalke aku milih wong liyo D G -Gsus4 G sing kok pikir..bakal..mulyo.. Reff : C D saiki kowe lagi seneng senenge G Bm ndono ndene karo yang mu E sing anyar kae.. Am D aku ning kene.. nambani loroku -D7 G sing ora mari-mari.. hoo.. C D saiki kowe lagi bungah-bungahe G Bm update status pamer yangmu E sing anyar kae.. Am D penakke wae.. aku dadi ngerti -D7 G -Gsus4 G tresnamu ra.. tulus suci.. Musik : C D G Bm E Am D G -Gsus4 G G Bm Em koyo ra ono liyane ning kene C D aku ora leren leh mikerke kowe Bm Em padahal kowe sing nglarani aku Am ninggalke aku milih wong liyo D G sing kok pikir bakal mulyo.. Reff : C D saiki kowe lagi seneng senenge G Bm ndono ndene karo yang mu E sing anyar kae.. Am D aku ning kene.. nambani loroku -D7 G sing ora mari-mari.. hoo.. C D saiki kowe lagi bungah-bungahe G Bm update status pamer yangmu E sing anyar kae.. Am D penakke wae.. aku dadi ngerti D7 G tresnamu ra tulus suci.. Am D penakke wae.. tak dongakke kowe G ayem tentrem saklawase..

Chord Mergo Enak - Penakke Wae


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Mergo Enak
  •