Kunci Gitar Cantika Davinca - Aku Wes Terimo

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F G Em Am
        F G C
        F G Em Am
        F G C

  C                 F
cukup.. aku wes terimo
     Dm                G
wong sIng tak tresnani ora ngerteni
  Em          Am
bener.. iki salahku
      Dm           G          C
sing isih ngenteni roso tresnamu..

  C                     F
tatu.. sing ning njero ati
         Dm                      G
mbekas jeru durung biso tak tambani
    Em                   Am
tresno.. sing mbiyen tak jogo
      Dm                  G           C
saiki wes ilang ninggalne loro ning dodo..

Reff :
     C               Em    F
 ora gampang nambani loro ati
        Dm     G          C
 ora gampang cukup mung sewengi
         C      Em        F
 pancen iki wes dadi karepku
            Dm        G       C
 pengen nyanding mung karo sliramu

      Dm
 tapi kepiye maneh
      G                 Am
 mugo mugo bener pilihanmu..

Musik : Am G F
        Am G F 
        Em Am F G

  C                     F
tatu.. sing ning njero ati
         Dm                      G
mbekas jeru durung biso tak tambani
    Em                   Am
tresno.. sing mbiyen tak jogo
      Dm                  G           C
saiki wes ilang ninggalne loro ning dodo..

Reff :
     C               Em    F
 ora gampang nambani loro ati
        Dm     G          C
 ora gampang cukup mung sewengi
         C      Em        F
 pancen iki wes dadi karepku
            Dm        G       C
 pengen nyanding mung karo sliramu

     C               Em    F
 ora gampang nambani loro ati
        Dm     G          C
 ora gampang cukup mung sewengi
         C      Em        F
 pancen iki wes dadi karepku
            Dm        G       C
 pengen nyanding mung karo sliramu

      Dm
 tapi kepiye maneh
      G                 C Bm Am G
 mugo mugo bener pilihanmu..
      Dm
 tapi kepiye maneh
      G                 C
 mugo mugo bener pilihanmu..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A F#m Bm
        G A D
        G A F#m Bm
        G A D

  D                 G
cukup.. aku wes terimo
     Em                A
wong sIng tak tresnani ora ngerteni
  F#m         Bm
bener.. iki salahku
      Em           A          D
sing isih ngenteni roso tresnamu..

  D                     G
tatu.. sing ning njero ati
         Em                      A
mbekas jeru durung biso tak tambani
    F#m                  Bm
tresno.. sing mbiyen tak jogo
      Em                  A           D
saiki wes ilang ninggalne loro ning dodo..

Reff :
     D               F#m   G
 ora gampang nambani loro ati
        Em     A          D
 ora gampang cukup mung sewengi
         D      F#m       G
 pancen iki wes dadi karepku
            Em        A       D
 pengen nyanding mung karo sliramu

      Em
 tapi kepiye maneh
      A                 Bm
 mugo mugo bener pilihanmu..

Musik : Bm A G
        Bm A G  
        F#m Bm G A

  D                     G
tatu.. sing ning njero ati
         Em                      A
mbekas jeru durung biso tak tambani
    F#m                  Bm
tresno.. sing mbiyen tak jogo
      Em                  A           D
saiki wes ilang ninggalne loro ning dodo..

Reff :
     D               F#m   G
 ora gampang nambani loro ati
        Em     A          D
 ora gampang cukup mung sewengi
         D      F#m       G
 pancen iki wes dadi karepku
            Em        A       D
 pengen nyanding mung karo sliramu

     D               F#m   G
 ora gampang nambani loro ati
        Em     A          D
 ora gampang cukup mung sewengi
         D      F#m       G
 pancen iki wes dadi karepku
            Em        A       D
 pengen nyanding mung karo sliramu

      Em
 tapi kepiye maneh 
      A                 D C#m Bm A
 mugo mugo bener pilihanmu..
      Em
 tapi kepiye maneh 
      A                 D 
 mugo mugo bener pilihanmu..

Outro : D

Chord Cantika Davinca - Aku Wes Terimo


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  •