Kunci Gitar Genggam Erat - Nyepelekke Ati

Transpose:
Intro : C D G Em
        Am D G

  G           D           Em E
biyen mlaku bareng dadi siji..
  Am         D           G
susah seneng wis tak lakoni..
        C     D       
sak tenane mripat iki
G            Em
sing dadi bukti
           Am
yen pancen sliramu 
    D          G
sik ning jero ati..

  G      D             Em E
loro iki sing tak rasakke..
  Am             D        G  G7
kowe milih mlaku karo liyane..
    C       D          Bm  Em
opo awakmu ora ngrumangsani..
    Am          D        G
loroku iki, sak jroning ati..

Int. C D G Em
     Am D G

Reff :
  C           D
 aku tresno kowe
       G           Em
 malah mbok sepelekke
            Am       D
 yen pancen iki takdire
           G      G7
 tak tompo opo anane..

  C         D
 aku kudu lilo
          G        Em
 yen kowe karo liyane
        Am
 ra iso tak pekso
        D       G  G7
 pancen iki dalane..

Musik : C D G Em
        Am D G G7
        C D G Em
        Am D G D

 G            D           Em E
opo kurang anggonku ngerteni..
  Am      D           G  G7
kowe tego blenjani janji..
      C    D            G     Em
tanpo omongan ninggalke awakku..
          C           D          G  G7
wis cukup semene awak dewe le mlaku..

Reff :
  C           D
 aku tresno kowe
       G           Em
 malah mbok sepelekke
            Am       D
 yen pancen iki takdire
           G      G7
 tak tompo opo anane..

  C         D
 aku kudu lilo
          G        Em
 yen kowe karo liyane
        Am
 ra iso tak pekso
        D       G G7
 pancen iki dalane..

  C           D
 aku tresno kowe
       G           Em
 malah mbok sepelekke
            Am       D
 yen pancen iki takdire
           G      G7
 tak tompo opo anane..

  C         D
 aku kudu lilo
          G        Em
 yen kowe karo liyane
        Am
 ra iso tak pekso
        D       G
 pancen iki dalane..
        Am       D
 ra iso tak pekso..
                G
 pancen iki dalane..

Chord Genggam Erat - Nyepelekke Ati


Lihat semua :
  • Chord Genggam Erat
  • Chord Hip Hop Koplo
  •