Kunci Gitar Zulian Ach - Rakuat Nglakoni

Transpose:
Intro : C
        F G Em Am
        F G C..

C    Fm                 C
wingi.. omonganmu ngademke ati
               Dm
tresnomu mung aku
               G
urip tekan matimu
               C
aku percoyo ro sliramu..

                 F
tapi sak mlakune wektu
G              C
 ono perubahan sikapmu
Am              Dm
 awakku ra nyongko
                G
koe medotke tresno
               C
aku tok tinggalno..

Am
 ning ngarepe moto
               F
koe lungo karo wong liyo
            Dm
aku mencoba bertahan
              G
tapi ati soyo kelaran..

Reff :
                 F
 nyatane aku ra iso nrimo
                  G
 koe gandeng karo wong liyo
                C
 tapi aku mung iso opo
             Am
 yen koe ra iso nompo
               Dm
 ora bakal tak tangisi
               G
 lungamu ning ati iki
            C
 aku kudu kuat ati..

              F
 mugo koe iso bahagio
             G
 karo wong lanang liyo
                 C
 kabeh tak pasrahke wae
                   Am
 marang Gusti Sing Kuoso
               Dm
 ora bakal tak baleni
            G
 mergo loro ati
              C
 rakuat nglakoni..

Musik : F G C Am
        Dm G C..

                 F
tapi sak mlakune wektu
G              C
 ono perubahan sikapmu
Am              Dm
 awakku ra nyongko
                G
koe medotke tresno
               C
aku tok tinggalno..

Am
 ning ngarepe moto
               F
koe lungo karo wong liyo
            Dm
aku mencoba bertahan
              G
tapi ati soyo kelaran..

Reff :
                 F
 nyatane aku ra iso nrimo
                  G
 koe gandeng karo wong liyo
                C
 tapi aku mung iso opo
             Am
 yen koe ra iso nompo
               Dm
 ora bakal tak tangisi
               G
 lungamu ning ati iki
            C
 aku kudu kuat ati..

              F
 mugo koe iso bahagio
             G
 karo wong lanang liyo
                 C
 kabeh tak pasrahke wae
                   Am
 marang Gusti Sing Kuoso
               Dm
 ora bakal tak baleni
            G
 mergo loro ati
              C
 rakuat nglakoni..

               Dm
 ora bakal tak baleni
            G
 mergo loro ati
              C
 rakuat nglakoni..

Catatan :
Original chord dari "G#".
Gunakan fitur transpose tanda panah di atas,
Atau pakai yang di bawah ini.
Berikut jika kita pakai capo di fret 1.

Intro : G
        C D Bm Em
        C D G   

G    Cm                 G
wingi.. omonganmu ngademke ati
               Am
tresnomu mung aku
               D
urip tekan matimu
               G
aku percoyo ro sliramu..

                 C
tapi sak mlakune wektu
D              G
 ono perubahan sikapmu
Em              Am
 awakku ra nyongko
                D
koe medotke tresno
               G
aku tok tinggalno..

Em
 ning ngarepe moto
               C
koe lungo karo wong liyo
            Am
aku mencoba bertahan
              D
tapi ati soyo kelaran..

Reff :
                 C
 nyatane aku ra iso nrimo
                  D
 koe gandeng karo wong liyo
                G
 tapi aku mung iso opo
             Em
 yen koe ra iso nompo
               Am
 ora bakal tak tangisi
               D
 lungamu ning ati iki
            G
 aku kudu kuat ati..

              C
 mugo koe iso bahagio
             D
 karo wong lanang liyo
                 G
 kabeh tak pasrahke wae
                   Em
 marang Gusti Sing Kuoso
               Am
 ora bakal tak baleni
            D
 mergo loro ati
              G
 rakuat nglakoni..

Musik : C D G Em
        Am D G..

                 C
tapi sak mlakune wektu
D              G
 ono perubahan sikapmu
Em              Am
 awakku ra nyongko
                D
koe medotke tresno
               G
aku tok tinggalno..

Em
 ning ngarepe moto
               C
koe lungo karo wong liyo
            Am
aku mencoba bertahan
              D
tapi ati soyo kelaran..

Reff :
                 C
 nyatane aku ra iso nrimo
                  D
 koe gandeng karo wong liyo
                G
 tapi aku mung iso opo
             Em
 yen koe ra iso nompo
               Am
 ora bakal tak tangisi
               D
 lungamu ning ati iki
            G
 aku kudu kuat ati..

              C
 mugo koe iso bahagio
             D
 karo wong lanang liyo
                 G
 kabeh tak pasrahke wae
                   Em
 marang Gusti Sing Kuoso
               Am
 ora bakal tak baleni
            D
 mergo loro ati
              G
 rakuat nglakoni..

               Am
 ora bakal tak baleni
            D
 mergo loro ati
              G
 rakuat nglakoni..

Chord Zulian Ach - Rakuat Nglakoni


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Zulian Ach
  •