Kunci Gitar Fajar X Peje - Suwun Sayang

Transpose:
Fajar X Peje - Suwun Sayang

Intro : G..C..G..C.. G C lewat lagu.. iki.. G C -G/B aku titip.. rindu.. Am D kanggo wong sing gelem nompo aku.. G C nadyan akeh.. sing sampurno G C -G/B kowe tetep mileh.. aku.. Am D mung sopo lan ora sugih bondo.. C Bm Am D G aku sadar.. dudu rojo.. C Bm nanging tresnaku Am ra iso di ukur D karo gedene dunyo.. Reff : G C mung kowe.. siji-sijine.. D G -D/F# sing gelem nompo opo anane.. Em Am sing gelem terus berjuang D G susah seneng kowe tetep sayang.. G C mung kowe.. siji-sijine.. D G -D/F# sing iso nggawe atiku tenang.. Em Am masio.. tutupe jaman D G aku tetep matursuwun sayang.. Musik : C..Bm..Am D G.. C..Bm..Am..D.. ha a..aa.. C Bm Am D G aku sadar.. dudu rojo C Bm nanging tresnaku Am ra iso di ukur D E karo gedene dunyo..ooo.. Reff : (Overtune) A D mung kowe.. siji-sijine.. E A -E/G# sing gelem nompo opo anane.. F#m Bm sing gelem terus berjuang E A susah seneng kowe tetep sayang.. A D mung kowe.. siji-sijine.. E A -E/G# sing iso nggawe atiku tenang.. F#m Bm masio.. tutupe jaman.. E A aku tetep matursuwun sayang.. Bm E A D A aku tetep.. matursuwun sayang..
Facebook
Twitter

Chord Fajar X Peje - Suwun Sayang


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  •