Kunci Gitar SJK Musik - Matur Nuwun Sayang

Transpose:
Intro : Dm G C..

  C         G
lagu iki spesial..
        Am
kanggo awakmu..
C          G     F
bukti roso syukurku..
C       G       Am
ayem atiku nduweni..
C               G   F
wong wedok sing gemati..

        Am   Em
yo mung sliramu..
      F          C -G/B
sing iso nguatke aku..
        Am   Em
yo mung sliramu..
      F
sing iso nunggu..
    G#       G       C
nganti aku nepati janjiku..

Reff :
 F       G         Em        Am
 matur nuwun.. wis ngancani aku..
   Dm          G         C
 seko ngisor.. perjuanganku..
 F         G         Em        Am
 yo mung kowe.. sing ngerteni aku..
  Dm         G           C
 apik elek.. tingkah lakuku..

Musik : F G Em Am
        Dm G C G

  C         G
lagu iki spesial..
        Am
kanggo awakmu..
C          G     F
bukti roso syukurku..
C       G      Am
ayem atiku nduweni..
C               G   F
wong wedok sing gemati..

        Am   Em
yo mung sliramu..
      F          C -G/B
sing iso nguatke aku..
        Am   Em
yo mung sliramu..
      F
sing iso nunggu..
    G#       G       C
nganti aku nepati janjiku..

Reff :
 F       G         Em        Am
 matur nuwun.. wis ngancani aku..
   Dm          G         C
 seko ngisor.. perjuanganku..
 F         G         Em        Am
 yo mung kowe.. sing ngerteni aku..
  Dm         G           C
 apik elek.. tingkah lakuku..

 F       G         Em        Am
 matur nuwun.. wis ngancani aku..
   Dm          G         C
 seko ngisor.. perjuanganku..
 F         G         Em        Am
 yo mung kowe.. sing ngerteni aku..
  Dm         G           C
 apik elek.. tingkah lakuku..
  Dm         G           C
 apik elek.. tingkah lakuku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

SJK Musik - Matur Nuwun Sayang

Intro : Bm E A..

  A         E
lagu iki spesial..
        F#m
kanggo awakmu..
A          E     D   
bukti roso syukurku..
A       E       F#m
ayem atiku nduweni..
A               E   D
wong wedok sing gemati..

        F#m  C#m
yo mung sliramu..
      D          A -E/G#
sing iso nguatke aku..
        F#m  C#m
yo mung sliramu..
      D
sing iso nunggu..
    F        E       A
nganti aku nepati janjiku..

Reff :
 D       E         C#m       F#m
 matur nuwun.. wis ngancani aku..
   Bm          E         A
 seko ngisor.. perjuanganku..
 D         E         C#m       F#m
 yo mung kowe.. sing ngerteni aku..
  Bm         E           A
 apik elek.. tingkah lakuku..

Musik : D E C#m F#m
        Bm E A E

  A         E
lagu iki spesial..
        F#m
kanggo awakmu..
A          E     D   
bukti roso syukurku..
A       E       F#m
ayem atiku nduweni..
A               E   D
wong wedok sing gemati..

        F#m  C#m
yo mung sliramu..
      D          A -E/G#
sing iso nguatke aku..
        F#m  C#m
yo mung sliramu..
      D
sing iso nunggu..
    F        E       A
nganti aku nepati janjiku..

Reff :
 D       E         C#m       F#m
 matur nuwun.. wis ngancani aku..
   Bm          E         A
 seko ngisor.. perjuanganku..
 D         E         C#m       F#m
 yo mung kowe.. sing ngerteni aku..
  Bm         E           A
 apik elek.. tingkah lakuku..

 D       E         C#m       F#m
 matur nuwun.. wis ngancani aku..
   Bm          E         A
 seko ngisor.. perjuanganku..
 D         E         C#m       F#m
 yo mung kowe.. sing ngerteni aku..
  Bm         E           A
 apik elek.. tingkah lakuku..
  Bm         E           A
 apik elek.. tingkah lakuku..

Chord SJK Musik - Matur Nuwun Sayang


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord SJK Musik
  •