Kunci Gitar Dennis AM - Tresno Ojo Nggo Dolanan

Transpose:
C       E          Am
dek.. kowe ono ngendi..
      F                  G
ndang balio nengkene aku ngenteni
 E                    Am
ojo nganti lali karo aku sing ning ati
        F    G         C
tak enteni.. janjimu wingi..

Reff :
        F          G
 nadyan aku sing loro
        C        Am
 yo wes aku ra popo
          F
 yen pancene iki
 G       C
 dalane tresno..

     F          G
 aku mung iso lilo
      C               Am
 kowe nyanding wong liyo
        F        G
 mugo kowe bahagia
             C  G
 karo wong liyo..

C       E          Am
dek.. kowe ono ngendi
      F                  G
ndang balio nengkene aku ngenteni
 E                    Am
ojo nganti lali karo aku sing ning ati
        F    G         C
tak enteni.. janjimu wingi..

Int. F G C

    C       E           Am
tresno iki ojo nggo dolanan
     F                        G
sing tak jaluk ojo nganti bubaran
  E                   Am
nanging kowe malah ngeliyo
            F         G              C
ninggal tresno nggawe loro jroning dodo..

Musik : C E Am F G
        E Am F G C

Reff :
        F          G
 nadyan aku sing loro
        C        Am
 yo wes aku ra popo
          F
 yen pancene iki
 G       C
 dalane tresno..

     F          G
 aku mung iso lilo
      C               Am
 kowe nyanding wong liyo
        F        G
 mugo kowe bahagia..
             C
 karo wong liyo..

     F          G
 aku mung iso lilo
      C               Am
 kowe nyanding wong liyo
        F        G
 mugo kowe bahagia..
             C
 karo wong liyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Spesial chord B = B7

G       B          Em
dek.. kowe ono ngendi..
      C                  D
ndang balio nengkene aku ngenteni
 B                    Em
ojo nganti lali karo aku sing ning ati
        C    D         G
tak enteni.. janjimu wingi..

Reff :
        C          D
 nadyan aku sing loro
        G        Em
 yo wes aku ra popo
          C
 yen pancene iki
 D       G
 dalane tresno..

     C          D
 aku mung iso lilo
      G               Em
 kowe nyanding wong liyo
        C        D
 mugo kowe bahagia
             G  D
 karo wong liyo..

G       B          Em
dek.. kowe ono ngendi
      C                  D
ndang balio nengkene aku ngenteni
 B                    Em
ojo nganti lali karo aku sing ning ati
        C    D         G
tak enteni.. janjimu wingi..

Int. C D G

    G       B           Em
tresno iki ojo nggo dolanan
     C                        D
sing tak jaluk ojo nganti bubaran
  B                   Em
nanging kowe malah ngeliyo
            C         D              G
ninggal tresno nggawe loro jroning dodo..

Musik : G B Em C D
        B Em C D G

Reff :
        C          D
 nadyan aku sing loro
        G        Em
 yo wes aku ra popo
          C
 yen pancene iki
 D       G
 dalane tresno..

     C          D
 aku mung iso lilo
      G               Em
 kowe nyanding wong liyo
        C        D
 mugo kowe bahagia
             G
 karo wong liyo..

     C          D
 aku mung iso lilo
      G               Em
 kowe nyanding wong liyo
        C        D
 mugo kowe bahagia
             G
 karo wong liyo..

Chord Dennis AM - Tresno Ojo Nggo Dolanan


Lihat semua :
  • Chord Dennis AM
  • Chord Hip Hop Koplo
  •