Kunci Gitar Aku Tenang - Wp Pro Channel

Transpose:
Capo fret 6

Intro : C

Reff :
          F
 pengenku siji
          G        C
 nyanding kowe selawase
 Am       Dm
   ra ono wong liyo
       G        C
 sing iso misahake..

          F
 cukup sliramu
      G       C
 gawe atiku tenang
 Am         Dm
   ra bakal ilang
         G             C
 mergo kowe sing tak sayang..

Int. F C F C

C        F           C   F
sumilire angin ndalu iki
C         F         G 
kelingan esemmu dek wingi
       Em               Am
tansah kegowo nganti saiki
     Dm              G          C
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

Dm      G
wes.. suwe..
    C          Am
aku ngenteni kowe
       Dm      G         C
nganti saiki biso dadi siji..

Dm       G
mung.. kowe..
       C               Am
sing purun nompo opo kahananku
  Dm                G            C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

Reff :
          F
 pengenku siji
          G        C
 nyanding kowe selawase
 Am       Dm
   ra ono wong liyo
       G        C
 sing iso misahake..

          F
 cukup sliramu
      G       C
 gawe atiku tenang
 Am         Dm
   ra bakal ilang
         G             C
 mergo kowe sing tak sayang..

Musik : Am..Em..F G C
    
Dm      G
wes.. suwe..
    C          Am
aku ngenteni kowe
       Dm      G         C
nganti saiki biso dadi siji..

Dm       G
mung.. kowe..
       C               Am
sing purun nompo opo kahananku
  Dm                G            C
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

Reff :
          F
 pengenku siji
          G        C
 nyanding kowe selawase
 Am       Dm
   ra ono wong liyo
       G        C
 sing iso misahake..

          F
 cukup sliramu
      G       C
 gawe atiku tenang
 Am         Dm
   ra bakal ilang
         G             C
 mergo kowe sing tak sayang..

          F
 pengenku siji
          G        C
 nyanding kowe selawase
 Am       Dm
   ra ono wong liyo
       G        C
 sing iso misahake..

          F
 cukup sliramu
      G       C
 gawe atiku tenang
 Am         Dm
   ra bakal ilang
         G             C
 mergo kowe sing tak sayang..

Catatan :
Lagu "Aku Tenang" ini
juga di populerkan oleh Happy Asmara

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F#

Reff :
          B
 pengenku siji 
          C#       F#
 nyanding kowe selawase
 D#m      G#m
   ra ono wong liyo 
       C#       F#
 sing iso misahake..

          B
 cukup sliramu 
      C#      F# 
 gawe atiku tenang
 D#m        G#m
   ra bakal ilang 
         C#            F#
 mergo kowe sing tak sayang..

Int. B F# B F#

F#       B           F#  B
sumilire angin ndalu iki
F#        B         C# 
kelingan esemmu dek wingi
       A#m              D#m
tansah kegowo nganti saiki
     G#m             C#         F#
ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

G#m     C#
wes.. suwe.. 
    F#         D#m
aku ngenteni kowe
       G#m     C#        F#
nganti saiki biso dadi siji..

G#m      C#
mung.. kowe.. 
       F#              D#m
sing purun nompo opo kahananku
  G#m               C#           F#
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

Reff :
          B
 pengenku siji 
          C#       F#
 nyanding kowe selawase
 D#m      G#m
   ra ono wong liyo 
       C#       F#
 sing iso misahake..

          B
 cukup sliramu 
      C#      F# 
 gawe atiku tenang
 D#m        G#m
   ra bakal ilang 
         C#            F#
 mergo kowe sing tak sayang..

Musik : D#m..A#m..B C# F#
     
G#m     C#
wes.. suwe.. 
    F#         D#m
aku ngenteni kowe
       G#m     C#        F#
nganti saiki biso dadi siji..

G#m      C#
mung.. kowe.. 
       F#              D#m
sing purun nompo opo kahananku
  G#m               C#           F#
matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

Reff :
          B
 pengenku siji 
          C#       F#
 nyanding kowe selawase
 D#m      G#m
   ra ono wong liyo 
       C#       F#
 sing iso misahake..

          B
 cukup sliramu 
      C#      F# 
 gawe atiku tenang
 D#m        G#m
   ra bakal ilang 
         C#            F#
 mergo kowe sing tak sayang..

          B
 pengenku siji 
          C#       F#
 nyanding kowe selawase
 D#m      G#m
   ra ono wong liyo 
       C#       F#
 sing iso misahake..

          B
 cukup sliramu 
      C#      F# 
 gawe atiku tenang
 D#m        G#m
   ra bakal ilang 
         C#            F#
 mergo kowe sing tak sayang..

Chord Aku Tenang - Wp Pro Channel


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  •