Kunci Gitar Nol Besar - Kelingan Masa Lalu

Transpose:
  F               G
kelingan kabeh janji janji
     Em        G      Am
sing akhire malah tok blenjani
    F           G               C  G
aku ning kene tetep setio ngenteni..

F              G                 Em
 duh koe tresnaku saiki malah mlayu
               Am                  F
gawe atiku dolanan sak penake wudelmu
                   G                  C
bien tak sabar tresno ono ing njero dodo
            C                 F
saiki aku loro mergo tok sio sio..

F               G                    Em
 kudune koe ngerti iki tresno sing suci
             Am                        F
udu dolanan aku tok sayang njut tok apusi
                G                C
paitan janji janji buatku lupa diri
                   C
kowe kembang ing wangi
                 (F)
embuh lungo nengendi..

F
opo kowe ra welas
    C
ati iki tulus lan ikhlas
      F
tresnoku namung kanggo kang mas
        G
nanging saiki dadi kandas..

Reff :
 F              G
 aku kelingan masa lalu
   Em             Am
 ceritane aku lan sliramu
       F        G       C
 ora bakal lali.. iseh ono jroning ati..

   F               G
 kelingan kabeh janji janji
      Em       G       Am
 sing akhire malah tok blenjani
     F               G           C
 aku ning kene tetep setio ngenteni..

F
 rikolo kelingan
G                        Em
 koe ngrentes roso neng ati
              Am                  F
embuh pie carane aku pengen koe bali
            G                        C
dadi siji meneh mbaleni kisah sing mati
mbuh kui kasunyatan
C
opo mung ono ing mimpi..

F                  G
 tak akoni tresno iki
                Em
ra bakal iso luntur                 
senajan ati lan tresno
Am
wis dadi mbaur duwur
F                        G
 sampeyan tresno lan uripmu
                  C
mbok ngerteni awakku
iseh tak tunggu
  C                F
wayah balimu neng aku..

F
opo kowe ra welas
    C
ati iki tulus lan ikhlas
      F
tresnoku namung kanggo kang mas
        G
nanging saiki dadi kandas..

Reff :
 F              G
 aku kelingan masa lalu
   Em             Am
 ceritane aku lan sliramu
       F        G       C
 ora bakal lali.. iseh ono jroning ati..

   F               G
 kelingan kabeh janji janji
      Em       G       Am
 sing akhire malah tok blenjani
     F               G           C
 aku ning kene tetep setio ngenteni..

     F                G
kudu pie carane anggonku nglalekake
    Em                Am
kakean kenangan gawe utekku mlengse
     F                   G
awan bengi esuk sore ora ono liane
      C
sing ono ning pikiran
     C
ra liyo yo mung koe..

     F                G
roso loroku iki tetep tak tanggung dewe
    Em                     Am
senadyan aku reti ra bakal ono tambane
    F
kejobo yo mung koe
        G
sing tansah tak tresnani
      C                  C
pengenku kowe bali saguh aku ngenteni..

F
opo kowe ra welas
    C
ati iki tulus lan ikhlas
      F
tresnoku namung kanggo kang mas
        G
nanging saiki dadi kandas..

Reff :
 F              G
 aku kelingan masa lalu
   Em             Am
 ceritane aku lan sliramu
       F        G       C
 ora bakal lali.. iseh ono jroning ati..

   F               G
 kelingan kabeh janji janji
      Em               Am
 sing akhire malah tok blenjani
     F               G           C
 aku ning kene tetep setio ngenteni..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

  D               E
kelingan kabeh janji janji
     C#m       E      F#m
sing akhire malah tok blenjani
    D           E               A  E
aku ning kene tetep setio ngenteni..

D              E                 C#m
 duh koe tresnaku saiki malah mlayu
               F#m                 D
gawe atiku dolanan sak penake wudelmu
                   E                  A
bien tak sabar tresno ono ing njero dodo
            A                (D)
saiki aku loro mergo tok sio sio..

D               E                    C#m
 kudune koe ngerti iki tresno sing suci
             F#m                       D
udu dolanan aku tok sayang njut tok apusi
                E                A
paitan janji janji buatku lupa diri
                   A
kowe kembang ing wangi
                 (D)
embuh lungo nengendi..

D
opo kowe ra welas
    A
ati iki tulus lan ikhlas
      D
tresnoku namung kanggo kang mas
        E
nanging saiki dadi kandas..

Reff :
 D              E
 aku kelingan masa lalu
   C#m            F#m
 ceritane aku lan sliramu
       D        E       A
 ora bakal lali.. iseh ono jroning ati..

   D               E
 kelingan kabeh janji janji
      C#m      E       F#m
 sing akhire malah tok blenjani
     D               E           A
 aku ning kene tetep setio ngenteni..

D 
 rikolo kelingan
E                        C#m
 koe ngrentes roso neng ati
              F#m                 D
embuh pie carane aku pengen koe bali
            E                        A
dadi siji meneh mbaleni kisah sing mati
mbuh kui kasunyatan
A
opo mung ono ing mimpi..

D                  E
 tak akoni tresno iki
                C#m
ra bakal iso luntur                  
senajan ati lan tresno
F#m
wis dadi mbaur duwur
D                        E
 sampeyan tresno lan uripmu
                  A
mbok ngerteni awakku
iseh tak tunggu
  A               (D)
wayah balimu neng aku..

D
opo kowe ra welas
    A
ati iki tulus lan ikhlas
      D
tresnoku namung kanggo kang mas
        E
nanging saiki dadi kandas..

Reff :
 D              E
 aku kelingan masa lalu
   C#m            F#m
 ceritane aku lan sliramu
       D        E       A
 ora bakal lali.. iseh ono jroning ati..

   D               E
 kelingan kabeh janji janji
      C#m      E       F#m
 sing akhire malah tok blenjani
     D               E           A
 aku ning kene tetep setio ngenteni..

     D                E
kudu pie carane anggonku nglalekake
    C#m               F#m
kakean kenangan gawe utekku mlengse
     D                   E
awan bengi esuk sore ora ono liane
      A
sing ono ning pikiran
     A
ra liyo yo mung koe..

     D                E
roso loroku iki tetep tak tanggung dewe
    C#m                    F#m
senadyan aku reti ra bakal ono tambane
    D
kejobo yo mung koe
        E
sing tansah tak tresnani
      A                  A
pengenku kowe bali saguh aku ngenteni..

D
opo kowe ra welas
    A
ati iki tulus lan ikhlas
      D
tresnoku namung kanggo kang mas
        E
nanging saiki dadi kandas..

Reff :
 D              E
 aku kelingan masa lalu
   C#m            F#m
 ceritane aku lan sliramu
       D        E       A
 ora bakal lali.. iseh ono jroning ati..

   D               E
 kelingan kabeh janji janji
      C#m              F#m
 sing akhire malah tok blenjani
     D               E           A
 aku ning kene tetep setio ngenteni..
Facebook
Twitter

Chord Nol Besar - Kelingan Masa Lalu


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Nol Besar
  •