Kunci Gitar Apri Al Ghifari - Kalah Bondo

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C G Am G F Em Dm G
        C G Am G F G C..

      C           G          Am     G
ra kroso suwe statusku iseh dewekan
   F       Em           Dm     G
mergo ati iki sering di larani..
     C              G          Am       G
sing janjine mbiyen garep urip sesandingan
      F        G         C
malah saiki mblenjani janji..

Reff :
  F      G            Em    Am
  wis.. uwis pancen nasibku..
       Dm           G
  takdire dadi wong sing ora
     C       C7
  nduwe opo opo..
  F            G         Em     A
  wis mesti kalah rupo kalah bondo
         Dm         G        C  G
  tak culno kowe lungo ro liane..

 C     G          Am    G
aku pengen kowe bahagia
      F       G         Am G
meski dudu kambi awaku iki
       C             G             Am  G
sing bener bener tresno marang sliramu
       F      G            C
tulus kan ati yo mung sliramu..

Reff :
  F      G            Em    Am
  wis.. uwis pancen nasibku..
       Dm           G
  takdire dadi wong sing ora
     C       C7
  nduwe opo opo..
  F            G         Em     A
  wis mesti kalah rupo kalah bondo
         Dm         G        C
  tak culno kowe lungo ro liane..

Musik : F G Em Am Dm G C C7
        F G Em Am Dm G C..

    Am        G
kadang aku kangen
       F         C
kangen kenangane dewe
     Dm
tapi ku sadar..
          G             A
dewek wis dudu jodone.. ee..

Reff : [Overtune]
  G      A            F#m   Bm
  wis.. uwis pancen nasibku..
       Em           A
  takdire dadi wong sing ora
     D       D7
  nduwe opo opo..
  G            A         F#m    B
  wis mesti kalah rupo kalah bondo
         Em         A        D  A
  tak culno kowe lungo ro liane..

  G      A            F#m   Bm
  wis.. uwis pancen nasibku..
       Em           A
  takdire dadi wong sing ora
     D       D7
  nduwe opo opo..
  G            A         F#m    B
  wis mesti kalah rupo kalah bondo
         Em         A        D
  tak culno kowe lungo ro liane..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E B C#m B A G#m F#m B
        E B C#m B A B E..

      E           B          C#m    B
ra kroso suwe statusku iseh dewekan
   A       G#m          F#m    B
mergo ati iki sering di larani..
     E              B          C#m      B
sing janjine mbiyen garep urip sesandingan
      A        B         E
malah saiki mblenjani janji..

Reff :
  A      B            G#m   C#m
  wis.. uwis pancen nasibku..
       F#m          B
  takdire dadi wong sing ora 
     E       E7
  nduwe opo opo..
  A            B         G#m    C#
  wis mesti kalah rupo kalah bondo
         F#m        B        E  B
  tak culno kowe lungo ro liane..

 E     B          C#m   B
aku pengen kowe bahagia
      A       B         C#m  B
meski dudu kambi awaku iki
       E             B            C#m  B
sing bener bener tresno marang sliramu 
       A      B            E
tulus kan ati yo mung sliramu..

Reff :
  A      B            G#m   C#m
  wis.. uwis pancen nasibku..
       F#m          B
  takdire dadi wong sing ora 
     E       E7
  nduwe opo opo..
  A            B         G#m    C#
  wis mesti kalah rupo kalah bondo
         F#m        B        E
  tak culno kowe lungo ro liane..

Musik : A B G#m C#m F#m B E E7
        A B G#m C#m F#m B E..

    C#m       B
kadang aku kangen
       A         E
kangen kenangane dewe
     F#m
tapi ku sadar.. 
          B             C#
dewek wis dudu jodone.. ee..

Reff : [Overtune]
  B      C#           A#m   D#m
  wis.. uwis pancen nasibku..
       G#m          C#
  takdire dadi wong sing ora 
     F#      F#7
  nduwe opo opo..
  B            C#        A#m    D#
  wis mesti kalah rupo kalah bondo
         G#m        C#       F# C#
  tak culno kowe lungo ro liane..

  B      C#           A#m   D#m
  wis.. uwis pancen nasibku..
       G#m          C#
  takdire dadi wong sing ora 
     F#      F#7
  nduwe opo opo..
  B            C#        A#m    D#
  wis mesti kalah rupo kalah bondo
         G#m        C#       F#
  tak culno kowe lungo ro liane..

Chord Apri Al Ghifari - Kalah Bondo


Lihat semua :
  • Chord Apri Al Ghifari
  • Chord Hip Hop Koplo
  •