Kunci Gitar REDSOX D.P.R - Tak Jogo

Transpose:
Capo fret 4

Intro : C Am F C G C Am F C G C G/B layangmu teko.. atiku loro Am F kowe tak jogo ora sedelo C G/B aku ra nyongko.. kok kowe tego Am F mileh wong liyo aku nelongso.. Int. Dm G F G Reff : C aku wes lilo tenan Am aku ora kelangan F tresnoku iseh ono G tak jogo nganti tuo.. C dalane wes ko ngene Am aku ora nyalahke F tresnoku dinggo kowe G rabimu ro liyane.. (C) aku lilo tenan.. C ning njobo ono udan tur ugo ono srengenge Am aku wes njogo tenan tur kowe sak penake F suwe nggonku berjuang nggo urip karo kowe C tapi ternyata malah G C aku seng tok tinggalke dewe.. C perih yo perih Am loro yo loro nanging piye meneh F uwis tak sing kuoso aku wis cubo nrimo, G nrimo sak kabehe (Dm) mugo oleh ganti sing luwih mulyo.. Dm G sak jane aku wis lilo F G ngerti kowe wis bahagio.. Reff : C aku wes lilo tenan Am aku ora kelangan F tresnoku iseh ono G tak jogo nganti tuo.. C dalane wes ko ngene Am aku ora nyalahke F tresnoku dinggo kowe G rabimu ro liyane.. C aku wes lilo tenan Am aku ora kelangan F tresnoku iseh ono G tak jogo nganti tuo.. C dalane wes ko ngene Am aku ora nyalahke F tresnoku dinggo kowe G rabimu ro liyane.. (C) aku lilo tenan.. Outro : C Am F C G [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : E C#m A E B E C#m A E B E B/D# layangmu teko.. atiku loro C#m A kowe tak jogo ora sedelo E B/D# aku ra nyongko.. kok kowe tego C#m A mileh wong liyo aku nelongso.. Int. F#m B A B Reff : E aku wes lilo tenan C#m aku ora kelangan A tresnoku iseh ono B tak jogo nganti tuo.. E dalane wes ko ngene C#m aku ora nyalahke A tresnoku dinggo kowe B rabimu ro liyane.. E aku lilo tenan.. E ning njobo ono udan tur ugo ono srengenge C#m aku wes njogo tenan tur kowe sak penake A suwe nggonku berjuang nggo urip karo kowe E tapi ternyata malah B E aku seng tok tinggalke dewe.. E perih yo perih C#m loro yo loro nanging piye meneh A uwis tak sing kuoso aku wis cubo nrimo, B nrimo sak kabehe F#m mugo oleh ganti sing luwih mulyo.. F#m B sak jane aku wis lilo A B ngerti kowe wis bahagio.. Reff : E aku wes lilo tenan C#m aku ora kelangan A tresnoku iseh ono B tak jogo nganti tuo.. E dalane wes ko ngene C#m aku ora nyalahke A tresnoku dinggo kowe B rabimu ro liyane.. E aku wes lilo tenan C#m aku ora kelangan A tresnoku iseh ono B tak jogo nganti tuo.. E dalane wes ko ngene C#m aku ora nyalahke A tresnoku dinggo kowe B rabimu ro liyane.. E aku lilo tenan.. Outro : E C#m A E B

Chord REDSOX D.P.R - Tak Jogo


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Redsox D.P.R
  •