Kunci Gitar Derradru - Pingin Sayang (Pengen Sayang)

Transpose:
Capo fret 6

Intro : C F C F

        C
sak tenane bingung
         Am
yen lagi kasmaran
            Dm
mung tansah kelingan
        G
sliramu dadi pikiran..

      C
esuk awan mbengi
          Am
mung mbebedo ati
         Dm
pinginku ming siji
     G
kowe tak impi-impi..

     F                   Em
kudu kepiye aku le nyatakke
    Dm           G           C
aku ming wani nyawang seko kene..
      F                     Em
mergo kahanan uripku sing bedo
     Dm          G            C
karo kowe sing luwih nduwe bondo..

Reff :
             F      G
   pingin ngomong sayang
       Em        Am
   aku dudu sopo sopomu
   Dm         G        C
   aku ming pemuja rahasiamu..

             F        G
   pingin ngomong tresno
       Em            Am
   aku wedi ming nggawe loro
   Dm            G      C
   sayangmu nggo wong liyo..

        C
sak tenane bingung
         Am
yen lagi kasmaran
            Dm
mung tansah kelingan
        G
sliramu dadi pikiran..

      C
esuk awan mbengi
          Am
mung mbebedo ati
         Dm
pinginku ming siji
     G
kowe tak impi-impi..

     F                   Em
kudu kepiye aku le nyatakke
    Dm           G           C
aku ming wani nyawang seko kene..
      F                     Em
mergo kahanan uripku sing bedo
     Dm          G            C
karo kowe sing luwih nduwe bondo..

Reff :
             F      G
   pingin ngomong sayang
       Em        Am
   aku dudu sopo sopomu
   Dm         G        C
   aku ming pemuja rahasiamu..

             F        G
   pingin ngomong tresno
       Em            Am
   aku wedi ming nggawe loro
   Dm            G      C
   sayangmu nggo wong liyo..

Musik : F..Em..Dm G C
        F..Em..Dm G C

Reff :
             F      G
   pingin ngomong sayang
       Em        Am
   aku dudu sopo sopomu
   Dm         G        C
   aku ming pemuja rahasiamu..

             F        G
   pingin ngomong tresno
       Em            Am
   aku wedi ming nggawe loro
   Dm            G      C
   sayangmu nggo wong liyo..

             F      G
   pingin ngomong sayang
       Em        Am
   aku dudu sopo sopomu
   Dm         G        C
   aku ming pemuja rahasiamu..

             F        G
   pingin ngomong tresno
       Em            Am
   aku wedi ming nggawe loro
   Dm            G      C
   sayangmu nggo wong liyo..

             F      G
   pingin ngomong sayang
       Em        Am
   aku dudu sopo sopomu
   Dm         G        C
   aku ming pemuja rahasiamu..

             F        G
   pingin ngomong tresno
       Em            Am
   aku wedi ming nggawe loro
   Dm            G      C
   sayangmu nggo wong liyo..
   Dm            G      C
   sayangmu nggo wong liyo..

Catatan:
Penyederhanaan chord
Saat intro F = Csus4
Original dari "F#"

Chord Derradru - Pingin Sayang (Pengen Sayang)


Lihat semua :
  • Chord Derradru
  • Chord Hip Hop Koplo
  •