Kunci Gitar Dellasoon Official - Ilang Dalane Tresno

Transpose:
Capo fret 6

Intro : Am G F C
        Dm Am F E  

  Am            G
tumetesing eluh motomu
F       C
ora.. biso..
  Dm       Am  
gawe aku.. bali
F          F
ning.. awakmu..

  Am               G
kabeh sing wis tak lakoni
 F            C
ora bakal tak getuni
Dm        Am
senajan.. aku..
F           E
wis ra ro kowe..

Reff :
   Am          G
 kowe pingin.. bali..
 F          C
 ning.. awakku..
   Dm           Am
 nanging kowe.. duweni..
 F        E
 tresno liyo..

 Am   F           G
  aku iki mbok anggep..
 C       Dm
 wanito opo..
 F        E
 sak penakmu mbok sio-sio..

Am        G
 arepo aku.. wis tau tresno
F           C
 karo awakmu.. nanging aku
Dm               Am
 ora seneng karo sifate awakmu
     F              E
sing seneng dolanan wanito..

Am               G
 cukup semene wae.. dalane tresno
F              C
 ora usah terusno nek mung gawe loro
Dm               Am
 atiku wis kelaran mung mbok nggo dolanan
F               E           Am    
 saiki tresnoku wis kadung ilang..

Reff :
   Am          G
 kowe pingin.. bali..
 F          C
 ning.. awakku..
   Dm           Am
 nanging kowe.. duweni..
 F        E
 tresno liyo..

 Am   F           G
  aku iki mbok anggep..
 C       Dm
 wanito opo..
 F        E
 sak penakmu mbok sio-sio..

Musik : Am G F C
        Dm Am F E

  Am               G
kabeh sing wis tak lakoni
 F            C
ora bakal tak getuni
Dm        Am
senajan.. aku..
F           E
wis ra ro kowe..

  Am            G
tumetesing eluh motomu
F       C
ora.. biso..
  Dm       Am  
gawe aku.. bali
F          F
ning.. awakmu..

Reff :
   Am          G
 kowe pingin.. bali..
 F          C
 ning.. awakku..
   Dm           Am
 nanging kowe.. duweni..
 F        E
 tresno liyo..

 Am   F           G
  aku iki mbok anggep..
 C       Dm
 wanito opo..
 F        E
 sak penakmu mbok sio-sio..

Outro : Am

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------
   
Intro : D#m C# B F#
        G#m D#m B A#..

  D#m           C#
tumetesing eluh motomu
B       F#
ora.. biso..
  G#m      D#m 
gawe aku.. bali
B          B
ning.. awakmu..

  D#m              C#
kabeh sing wis tak lakoni
 B            F#
ora bakal tak getuni
G#m       D#m
senajan.. aku..
B           A#
wis ra ro kowe..

Reff :
   D#m         C#
 kowe pingin.. bali..
 B          F#
 ning.. awakku..
   G#m          D#m
 nanging kowe.. duweni..
 B        A#
 tresno liyo..

 D#m  B           C#
  aku iki mbok anggep..
 F#      G#m
 wanito opo..
 B        A#
 sak penakmu mbok sio-sio..

D#m       C#
 arepo aku.. wis tau tresno
B           F#
 karo awakmu.. nanging aku
G#m              D#m
 ora seneng karo sifate awakmu
     B              A#
sing seneng dolanan wanito..

D#m              C#
 cukup semene wae.. dalane tresno
B              F#
 ora usah terusno nek mung gawe loro
G#m              D#m
 atiku wis kelaran mung mbok nggo dolanan
B               A#         (D#m)  
 saiki tresnoku wis kadung ilang..

Reff :
   D#m         C#
 kowe pingin.. bali..
 B          F#
 ning.. awakku..
   G#m          D#m
 nanging kowe.. duweni..
 B        A#
 tresno liyo..

 D#m  B           C#
  aku iki mbok anggep..
 F#      G#m
 wanito opo..
 B        A#
 sak penakmu mbok sio-sio..

Musik : D#m C# B F#
        G#m D#m B A#

  D#m              C#
kabeh sing wis tak lakoni
 B            F#
ora bakal tak getuni
G#m       D#m
senajan.. aku..
B           A#
wis ra ro kowe..

  D#m           C#
tumetesing eluh motomu
B       F#
ora.. biso..
  G#m      D#m 
gawe aku.. bali
B          B
ning.. awakmu..

Reff :
   D#m         C#
 kowe pingin.. bali..
 B          F#
 ning.. awakku..
   G#m          D#m
 nanging kowe.. duweni..
 B        A#
 tresno liyo..

 D#m  B           C#
  aku iki mbok anggep..
 F#      G#m
 wanito opo..
 B        A#
 sak penakmu mbok sio-sio..

Oureo : D#m

Chord Dellasoon Official - Ilang Dalane Tresno


Lihat semua :
  • Chord Dellasoon Official
  • Chord Hip Hop Koplo
  •