Kunci Gitar Wira YH - Tresnomu Membo Membo

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C G Am Em F Fm G

  C      G           Am     Em
kabeh.. iki seng kok karepke
F     G          C  G
 kowe ninggalke aku..
     C       G    Am        Em
ning opo ra eling karo janjimu
F         G          C
 sing tok ucap ning aku..

     F         G
mung masalah sepele
     C         Am
kowe tego ngapusi
    Dm           G
lan saiki.. kowe malah mblenjani..

Reff :
 C       G         Am  Em
 lilo.. aku uwis lilo..
 F      C             Dm           G
  yen kowe arep golek dalan sing liyo
 C  G           Am         Em
  nanging ngopo kowe wis tego
 F        G            C
  ninggal janji lan crito..

Musik : F G C Am Dm G C
        F G C Am Dm  G

C  G        Am     Em
 saiki kowe wis bedo
F     G    Dm        G
 ra koyo.. jaman semono
F     G    C     Am
tresnomu.. ning aku..
  Dm               G
koyo dumeh sing membo-membo..

Reff :
 C       G         Am Em
 lilo.. aku uwis lilo..
 F      C             Dm           G
  yen kowe arep golek dalan sing liyo
 C   G         Am         Em
  nanging ngopo kowe wis tego
 F        G            C
  ninggal janji lan crito..

Musik : F Em G C Am
        Dm G A

Reff : (Overtune)
   D      A           Bm  F#m
 gelo.. rasane ning dodo..
 G      D   Em           A
  wis cukup lekku ngrasakno
 D    A      Bm       F#m
  panyuwunku kanggo awakmu
 G     A          D Bm
  mugo tansah bahagia..
 G     A          D
  mugo tansah bahagia..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D A Bm F#m G Gm A

  D      A           Bm     F#m 
kabeh.. iki seng kok karepke
G     A          D  A
 kowe ninggalke aku..
     D       A    Bm        F#m
ning opo ra eling karo janjimu
G         A          D
 sing tok ucap ning aku..

     G         A
mung masalah sepele
     D         Bm
kowe tego ngapusi
    Em           A
lan saiki.. kowe malah mblenjani..

Reff :
 D       A         Bm F#m
 lilo.. aku uwis lilo..
 G      D             Em           A
  yen kowe arep golek dalan sing liyo
 D  A           Bm         F#m
  nanging ngopo kowe wis tego
 G        A            D
  ninggal janji lan crito..

Musik : G A D Bm Em A D
        G A D Bm Em  A

D  A        Bm     F#m
 saiki kowe wis bedo
G     D    Em        A
 ra koyo.. jaman semono
G     A    D     Bm
tresnomu.. ning aku..
  Em               A
koyo dumeh sing membo-membo..

Reff :
 D       A         Bm F#m
 lilo.. aku uwis lilo..
 G      D             Em           A
  yen kowe arep golek dalan sing liyo
 D  A           Bm         F#m
  nanging ngopo kowe wis tego
 G        A            D
  ninggal janji lan crito..

Musik : G  F#m A D Bm 
        Em  A  B

Reff : (Overtune)
   E      B           C#m G#m
 gelo.. rasane ning dodo..
 A      E   F#m          B
  wis cukup lekku ngrasakno
 E    B      C#m      G#m
  panyuwunku kanggo awakmu
 A     B          E  C#m
  mugo tansah bahagia..
 A     B          E
  mugo tansah bahagia..

Chord Wira YH - Tresnomu Membo Membo


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Wira YH
  •