Kunci Gitar Derradru - Kuat Pisahan

Transpose:
Capo fret 2

Intro : F..G..C G/B Am..
        Dm..G..C..

              Dm
rasane koyo keiris
             G
tatu ning atiku
              C
rasane ajur tenan
      G/B     Am
remuk isi dadaku
               Dm
aku ming di apusi
                  G
di tikung seko mburi
             C
kowe ngeliyo ati..

              Dm
rasane loro temenan
            G
nyuwekku atiku
                   C    
ming ngrasakke kahanan
       G/B        Am
nganti ra doyan mangan
                   Dm
mbiyen wes cinta mati
                G
di pekso kudu lali
          C  
kudu kuat pisahan..

Reff :
            F               G
 kok kowe tego ra meksakke aku
            C      G/B     Am
 kok kowe tego nglarani atiku
               Dm             G
 mbiyen tau janji sehidup semati
                  C    C7
 nanging mbok blenjani..

          F             G
 begitu dalam ora perasaan
          C       G/B     Am
 begitu sakit yen aku rasakan
               Dm                G
 kowe ninggal aku nglalekke janjimu
         C
 aku iso opo..

              Dm
rasane koyo keiris
             G
tatu ning atiku
              C
rasane ajur tenan
      G/B     Am
remuk isi dadaku
                   Dm
mbiyen wes cinta mati
                G
di pekso kudu lali
          C
kudu kuat pisahan..

Musik : F..G..C G/B Am..
        Dm..G..C..

Reff :
            F               G
 kok kowe tego ra meksakke aku
            C      G/B     Am
 kok kowe tego nglarani atiku
               Dm             G
 mbiyen tau janji sehidup semati
                  C    C7
 nanging mbok blenjani..

          F             G
 begitu dalam ora perasaan
          C       G/B     Am
 begitu sakit yen aku rasakan
               Dm                G
 kowe ninggal aku nglalekke janjimu
         F   G          C
 aku iso opo.. aku iso opo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G..A..D A/C# Bm..
        Em..A..D..

              Em
rasane koyo keiris
             A
tatu ning atiku
              D
rasane ajur tenan
      A/C#    Bm
remuk isi dadaku
               Em
aku ming di apusi
                  A
di tikung seko mburi
             D
kowe ngeliyo ati..

              Em
rasane loro temenan
            A
nyuwekku atiku
                   D        
ming ngrasakke kahanan
       A/C#       Bm
nganti ra doyan mangan
                   Em
mbiyen wes cinta mati
                A
di pekso kudu lali
          D       
kudu kuat pisahan..

Reff :
            G               A
 kok kowe tego ra meksakke aku
            D      A/C#    Bm
 kok kowe tego nglarani atiku
               Em             A
 mbiyen tau janji sehidup semati
                  D    D7
 nanging mbok blenjani..
 
          G             A
 begitu dalam ora perasaan
          D       A/C#    Bm
 begitu sakit yen aku rasakan
               Em                A
 kowe ninggal aku nglalekke janjimu
         D
 aku iso opo..

              Em
rasane koyo keiris
             A
tatu ning atiku
              D
rasane ajur tenan
      A/C#    Bm
remuk isi dadaku 
                   Em
mbiyen wes cinta mati
                A
di pekso kudu lali
          D       
kudu kuat pisahan..

Musik : G..A..D A/C# Bm..
        Em..A..D..

Reff :
            G               A
 kok kowe tego ra meksakke aku
            D      A/C#    Bm
 kok kowe tego nglarani atiku
               Em             A
 mbiyen tau janji sehidup semati
                  D    D7
 nanging mbok blenjani..
 
          G             A
 begitu dalam ora perasaan
          D       A/C#    Bm
 begitu sakit yen aku rasakan
               Em                A
 kowe ninggal aku nglalekke janjimu
         G   A          D
 aku iso opo.. aku iso opo.. 

Chord Derradru - Kuat Pisahan


Lihat semua :
  • Chord Derradru
  • Chord Hip Hop Koplo
  •