Kunci Gitar Koplo Again - Perbatasan Ninggal Janji

Transpose:
Intro : Dm F C Am
        Dm Em F G..

        C
ning perbatasan kene..
             Am
kowe lan aku jalin tresno..
              Dm             G
janji rabakal ono tresno.. liyo..
               C           G
sing gawe gelo jroning dodo..

       C
dudu baguse rupamu..
               F
dudu mergo wis mapan uripmu..
          -Em    Dm
nanging janji janjimu kui..
     G                     C
sing wis gawe mantep ing.. ati..

               Dm
nanging ora ngiro..
                 F
nanging ora nyongko..
           C               Am
aku kok apusi.. aku ko larani..
           Dm                  Em
tegane awakmu.. blenjanji janjimu..
              F
aku yang bertahan..
                 G
malah kau tinggalkan..

Reff :
        C
 perbatasan jawa tengah
           Am
 sing gawe atiku bubrah
           Dm
 mergo tresnaku lan tresnamu
            G
 wis ning ambang pisah..
    Em
 janji.. ngucap janji
        Am
 tegane kowe blenjani
        Dm                 G
 perbatasan jawa tengah o oo..
                 C
 bukti ninggalke janji..

Musik : C Am Dm G
        Em Am Dm G C G..

       C
dudu baguse rupamu..
               F
dudu mergo wis mapan uripmu..
          -Em    Dm
nanging janji janjimu kui..
     G                     C
sing wis gawe mantep ing.. ati..

               Dm
nanging ora ngiro..
                 F
nanging ora nyongko..
           C               Am
aku kok apusi.. aku ko larani..
           Dm                  Em
tegane awakmu.. blenjanji janjimu..
              F
aku yang bertahan..
                 G
malah kau tinggalkan..

Reff :
        C
 perbatasan jawa tengah
           Am
 sing gawe atiku bubrah
           Dm
 mergo tresnaku lan tresnamu
            G
 wis ning ambang pisah..
    Em
 janji.. ngucap janji
        Am
 tegane kowe blenjani
        Dm                 G
 perbatasan jawa tengah o oo..
                 C
 bukti ninggalke janji..

        C
 perbatasan jawa tengah
           Am
 sing gawe atiku bubrah
           Dm
 mergo tresnaku lan tresnamu
            G
 wis ning ambang pisah..
    Em
 janji.. ngucap janji
        Am
 tegane kowe blenjani
        Dm                 G
 perbatasan jawa tengah o oo..
                 C
 bukti ninggalke janji..

Outro : Dm G C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C#m E B G#m
        C#m D#m E F#..

        B
ning perbatasan kene..
             G#m
kowe lan aku jalin tresno..
              C#m            F#
janji rabakal ono tresno.. liyo..
               B           F#
sing gawe gelo jroning dodo..

       B
dudu baguse rupamu..
               E
dudu mergo wis mapan uripmu..
          -B/D#  C#m
nanging janji janjimu kui..
     F#                    B
sing wis gawe mantep ing.. ati..

               C#m
nanging ora ngiro..
                 E
nanging ora nyongko..
           B               G#m
aku kok apusi.. aku ko larani..
           C#m                 D#m
tegane awakmu.. blenjanji janjimu..
              E
aku yang bertahan..
                 F#
malah kau tinggalkan..

Reff :
        B
 perbatasan jawa tengah
           G#m
 sing gawe atiku bubrah
           C#m
 mergo tresnaku lan tresnamu
            F#
 wis ning ambang pisah..
    D#m
 janji.. ngucap janji
        G#m
 tegane kowe blenjani
        C#m                F#
 perbatasan jawa tengah o oo..
                 B
 bukti ninggalke janji..

Musik : B G#m C#m F#
        D#m G#m C#m F# B F#..

       B
dudu baguse rupamu..
               E
dudu mergo wis mapan uripmu..
          -B/D#  C#m
nanging janji janjimu kui..
     F#                    B
sing wis gawe mantep ing.. ati..

               C#m
nanging ora ngiro..
                 E
nanging ora nyongko..
           B               G#m
aku kok apusi.. aku ko larani..
           C#m                 D#m
tegane awakmu.. blenjanji janjimu..
              E
aku yang bertahan..
                 F#
malah kau tinggalkan..

Reff :
        B
 perbatasan jawa tengah
           G#m
 sing gawe atiku bubrah
           C#m
 mergo tresnaku lan tresnamu
            F#
 wis ning ambang pisah..
    D#m
 janji.. ngucap janji
        G#m
 tegane kowe blenjani
        C#m                F#
 perbatasan jawa tengah o oo..
                 B
 bukti ninggalke janji..

        B
 perbatasan jawa tengah
           G#m
 sing gawe atiku bubrah
           C#m
 mergo tresnaku lan tresnamu
            F#
 wis ning ambang pisah..
    D#m
 janji.. ngucap janji
        G#m
 tegane kowe blenjani
        C#m                F#
 perbatasan jawa tengah o oo..
                 B
 bukti ninggalke janji..

Outro : C#m F# B..

Chord Koplo Again - Perbatasan Ninggal Janji


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Koplo Again
  •