Kunci Gitar Gacobrush feat. Nur Azizah - Sampun Lilo

Transpose:
Intro : G C Am D C Cm

-D  G              C
sumilire.. angin wengi..
     D               G
nambahi.. kangen ati iki..
    C         D           G
naliko semono kowe ngucap janji
        Am      D         G C Cm D
janji bakal.. sehidup semati..

  G          D     Em
jujur.. kuwi udu karepku..
       C           D
kui mergo.. wong tuaku ora
G          Em
maringi restu..
        Am       D         G
mergo raiso.. nompo kahananmu..

Int. Am D G..
     Am D G D

Reff:
   G           C
 kulo sampun lilo tenan
         D       G
 senajan ati kelaran..
  G       C
 ati iki uwes krasan
       D         G
 jebul malah kelangan..

            Am            D
 kang mas tulung ikhlasno aku
       G            Em
 iki kabeh wes salahku
            Am
 mblenjanji janjiku
    D        G
 ngapuranen aku..

Int. G Em C D
     G Em C D

  G         D     Em
jujur.. iki udu karepku..
       C           D
kui mergo.. wong tuaku ora
G          Em
maringi restu..
        Am       D         G
mergo raiso.. nompo kahananmu..

Int. Am D G Em
     Am D G..

Reff:
   G           C
 kulo sampun lilo tenan
         D       G
 senajan ati kelaran..
  G       C
 ati iki uwes krasan
       D         G
 jebul malah kelangan..

            Am            D
 kang mas tulung ikhlasno aku
       G            Em
 iki kabeh wes salahku
            Am
 mblenjanji janjiku
    D        G
 ngapuranen aku..

       G                C
pancen tresno.. ra kudu duweni
  D                     G
dilakoni wes kersane Gusti
       C         D            G
pancen iki mergo restune wong tuo
Em  Am        D   G
 tulung.. ngertenono..
  Am      D     C Cm G
kulo.. sampun lilo..

Facebook
Twitter

Chord Gacobrush feat. Nur Azizah - Sampun Lilo


Lihat semua :
  • Chord Gacobrush
  • Chord Hip Hop Koplo
  •