Kunci Gitar Yoweslah - Tugu Boto Ninggal Cerito

Transpose:
Capo di fret 5

Intro : F G Em A
        Dm G F Fm

   C          Fm         C   Fm
mbiyen aku gandeng karo kowe..
  Dm                     G
nanging jarak sing misahake..
  C       Fm         Em       Am
sepurane aku lungo pamit.. kerjo..
           Dm        G         C Fm
kanggo mbuktekke tresnoku ro kowe..

 C         Fm        C Fm
aku bali nemoni sliramu..
  Am        D           G
goleki paranmu neng ngendi..
  C        Fm        Em    Am
semene tegone kowe karo.. aku..
         Dm      G           C C7
nganti kowe.. ra mudeng lungaku..

Reff :
             F       G
 neng tugu boto.. klodran..
  Em           Am
 aku ninggal crito..
   Dm            E
 karanganyar tresno..
            Am         G
 sing tak sayang ambyar..
          F  G    Em          Am
 ndisik kowe.. pernah janji suci..
   Dm       G           C
 tapi saiki kowe mblenjani..

           F  G  Em         Am
 wes tak cobo.. aku ngelalekno..
   Dm             E              Am   G
 kowe sing ndisik tansah ngomong setio..
             F   G          Em        Am
 tresno sing tak.. bangun malah sio-sio..
     Dm       G        C
 wes cukup.. aku pamit lungo..

Musik : F G Em Am
        Dm Fm C..
        F     G     Em    Am
        hu.. uwoo.. ha a oo oo..
        Dm G C..
        F G Em Am 
        Dm Fm C..
        F G Em Am
        Dm..G...

   C          Fm         C   Fm
mbiyen aku gandeng karo kowe..
  Am          D          G
nanging jarak sing misahake..
  C       Fm         Em       Am
sepurane aku lungo pamit.. kerjo..
           Dm        G         C
kanggo mbuktekke tresnoku ro kowe..

Int. F Fm G..

 C         Fm        C Fm
aku bali nemoni sliramu..
  Am        D           G
goleki paranmu neng ngendi..
  C        Fm        Em    Am
semene tegone kowe karo.. aku..
         Dm      G           C C7
nganti kowe.. ra mudeng lungaku..

Reff :
             F       G
 neng tugu boto.. klodran..
  Em           Am
 aku ninggal crito..
   Dm            E
 karanganyar tresno..
            Am         G
 sing tak sayang ambyar..
          F  G    Em          Am
 ndisik kowe.. pernah janji suci..
   Dm       G           C
 tapi saiki kowe mblenjani..

           F  G  Em         Am
 wes tak cobo.. aku ngelalekno..
   Dm             E              Am   G
 kowe sing ndisik tansah ngomong setio..
             F   G          Em        Am
 tresno sing tak.. bangun malah sio-sio..
     Dm     G        C
 wes cukup aku pamit lungo..

             F       G
 neng tugu boto.. klodran..
  Em            Am
 aku ninggal crito..
   Dm            E
 karanganyar tresno..
            Am         G
 sing tak sayang ambyar..
          F  G    Em          Am
 ndisik kowe.. pernah janji suci..
   Dm       G           C
 tapi saiki kowe mblenjani..

           F  G Em         Am
 wes tak cobo.. aku ngelalekno..
   Dm             E              Am   G
 kowe sing ndisik tansah ngomong setio..
             F   G          Em        Am
 tresno sing tak.. bangun malah sio-sio..
     Dm     Fm       C
 wes cukup aku pamit lungo..
     Dm     G        C
 wes cukup aku pamit lungo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb C Am D
        Gm C Bb Bbm

   F          Bbm        F   Bbm
mbiyen aku gandeng karo kowe..
  Gm                     C
nanging jarak sing misahake..
  F       Bbm        Am       Dm
sepurane aku lungo pamit.. kerjo..
           Gm        C         F  Bbm
kanggo mbuktekke tresnoku ro kowe..

 F         Bbm      F  Bbm
aku bali nemoni sliramu..
  Dm        G           C
goleki paranmu neng ngendi..
  F        Bbm       Am    Dm
semene tegone kowe karo.. aku..
         Gm      C           F  F7
nganti kowe.. ra mudeng lungaku..

Reff :
             Bb      C
 neng tugu boto.. klodran..
  Am           Dm
 aku ninggal crito..
   Gm            A
 karanganyar tresno..
            Dm         C
 sing tak sayang ambyar..
          Bb C    Am          Dm
 ndisik kowe.. pernah janji suci..
   Gm       C           F
 tapi saiki kowe mblenjani..

           Bb C  Am         Dm
 wes tak cobo.. aku ngelalekno..
   Gm             A              Dm   C
 kowe sing ndisik tansah ngomong setio..
             Bb  C          Am        Dm
 tresno sing tak.. bangun malah sio-sio..
     Gm       C        F
 wes cukup.. aku pamit lungo..

Musik : Bb C Am Dm
        Gm Bbm F..
        Bb    C     Am    Dm
        hu.. uwoo.. ha a oo oo..
        Gm C F..
        Bb C Am Dm..
        Gm Bbm F..
        Bb C Am Dm
        Gm..C...

   F          Bbm        F   Bbm
mbiyen aku gandeng karo kowe..
  Dm          G          C
nanging jarak sing misahake..
  F       Bbm        Am       Dm
sepurane aku lungo pamit.. kerjo..
           Gm        C         F
kanggo mbuktekke tresnoku ro kowe..

Int. Bb Bbm C..

 F         Bbm      F  Bbm
aku bali nemoni sliramu..
  Dm        G           C
goleki paranmu neng ngendi..
  F        Bbm       Am    Dm
semene tegone kowe karo.. aku..
         Gm      C           F  F7
nganti kowe.. ra mudeng lungaku..

Reff :
             Bb      C
 neng tugu boto.. klodran..
  Am           Dm
 aku ninggal crito..
   Gm            A
 karanganyar tresno..
            Dm         C
 sing tak sayang ambyar..
          Bb C    Am          Dm
 ndisik kowe.. pernah janji suci..
   Gm       C           F
 tapi saiki kowe mblenjani..

           Bb C  Am         Dm
 wes tak cobo.. aku ngelalekno..
   Gm             A              Dm   C
 kowe sing ndisik tansah ngomong setio..
             Bb  C          Am        Dm
 tresno sing tak.. bangun malah sio-sio..
     Gm     C        F
 wes cukup aku pamit lungo..

             Bb      C
 neng tugu boto.. klodran..
  Am            Dm
 aku ninggal crito..
   Gm            A
 karanganyar tresno..
            Dm         C
 sing tak sayang ambyar..
          Bb C    Am          Dm
 ndisik kowe.. pernah janji suci..
   Gm       C           F
 tapi saiki kowe mblenjani..

           Bb C  Am         Dm
 wes tak cobo.. aku ngelalekno..
   Gm             A              Dm   C
 kowe sing ndisik tansah ngomong setio..
             Bb  C          Am        Dm
 tresno sing tak.. bangun malah sio-sio..
     Gm     Bbm      F
 wes cukup aku pamit lungo..
     Gm     C        F
 wes cukup aku pamit lungo..

Chord Yoweslah - Tugu Boto Ninggal Cerito


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Yoweslah
  •