Kunci Gitar Fajar Yin Yang - Ketutup Tresno Suci

Transpose:
♫ Capo fret 4

Intro : Dm G Em Am
        Dm G C..

C          G
aku.. ra bakal crito
        Am             G
kabeh loro sing yang roso
      F          C
mergo loro neng ati iki
        Dm            G
ketutup tresno kang suci..

C       G    
suatu saat nanti
         Am            G
ku yakin kau kan mengerti
    F           C
betapa besar cinta ini
        Dm         G
kan setia sampai mati..

Am                    Dm
tak tompo kabeh ujian iki
       G                  C
sampai nanti engkau kan sadari..

Reff :
            Dm
 ra ono tresno..
      G         Am
 sing gede koyo tresnaku
        Dm    G          C
 iso nompo.. apik lan olomu..

         Dm
 ra ono ati..
      G           Am
 sing jembar koyo atiku
       Dm            G       C
 iso sabar.. ngadepi kelakuanmu..

             Dm
 sing ora sambat..
       G        Em Am
 meski ati ra kuat..
 Am       Dm           G
  ngadepi tingkah polahmu
             C
 sing nganyelke..

Musik : Dm G Em Am
        Dm G C..
        Dm G Em Am
        Dm G C..

C          G
aku.. ra bakal crito
        Am             G    
kabeh loro sing yang roso
      F          C
mergo loro neng ati iki
        Dm            G
ketutup tresno kang suci..

C       G    
suatu saat nanti
         Am            G
ku yakin kau kan mengerti
    F           C
betapa besar cinta ini
        Dm         G
kan setia sampai mati..

Am                    Dm
tak tompo kabeh ujian iki
       G                  C
sampai nanti engkau kan sadari..

Reff :
            Dm
 ra ono tresno..
      G         Am
 sing gede koyo tresnaku
        Dm    G          C
 iso nompo.. apik lan olomu..

         Dm
 ra ono ati..
      G           Am
 sing jembar koyo atiku
       Dm            G       C
 iso sabar.. ngadepi kelakuanmu..

             Dm
 sing ora sambat..
       G        Em Am
 meski ati ra kuat..
 Am       Dm           G
  ngadepi tingkah polahmu
             C
 sing nganyelke..

            Dm
 ra ono tresno..
      G         Am
 sing gede koyo tresnaku
        Dm    G          C
 iso nompo.. apik lan olomu..

         Dm
 ra ono ati..
      G           Am
 sing jembar koyo atiku
       Dm            G       C
 iso sabar.. ngadepi kelakuanmu..

             Dm
 sing ora sambat..
       G        Em Am
 meski ati ra kuat..
 Am       Dm           G
  ngadepi tingkah polahmu
             C
 sing nganyelke..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F#m B G#m C#m
        F#m B E..

E          B
aku.. ra bakal crito
        C#m            B     
kabeh loro sing yang roso
      A          E
mergo loro neng ati iki
        F#m           B
ketutup tresno kang suci..

E       B     
suatu saat nanti
         C#m           B
ku yakin kau kan mengerti
    A           E
betapa besar cinta ini
        F#m        B
kan setia sampai mati..

C#m                   F#m
tak tompo kabeh ujian iki
       B                  E
sampai nanti engkau kan sadari..

Reff :
            F#m
 ra ono tresno..
      B         C#m
 sing gede koyo tresnaku
        F#m   B          E
 iso nompo.. apik lan olomu..

         F#m
 ra ono ati..
      B           C#m
 sing jembar koyo atiku
       F#m           B       E     
 iso sabar.. ngadepi kelakuanmu..

             F#m
 sing ora sambat..
       B        G#m C#m
 meski ati ra kuat..
 C#m      F#m          B
  ngadepi tingkah polahmu
             E
 sing nganyelke..

Musik : F#m B G#m C#m
        F#m B E..
        F#m B G#m C#m
        F#m B E..

E          B
aku.. ra bakal crito
        C#m            B     
kabeh loro sing yang roso
      A          E
mergo loro neng ati iki
        F#m           B
ketutup tresno kang suci..

E       B     
suatu saat nanti
         C#m           B
ku yakin kau kan mengerti
    A           E
betapa besar cinta ini
        F#m        B
kan setia sampai mati..

C#m                   F#m
tak tompo kabeh ujian iki
       B                  E
sampai nanti engkau kan sadari..

Reff :
            F#m
 ra ono tresno..
      B         C#m
 sing gede koyo tresnaku
        F#m   B          E
 iso nompo.. apik lan olomu..

         F#m
 ra ono ati..
      B           C#m
 sing jembar koyo atiku
       F#m           B       E     
 iso sabar.. ngadepi kelakuanmu..

             F#m
 sing ora sambat..
       B        G#m C#m
 meski ati ra kuat..
 C#m      F#m          B
  ngadepi tingkah polahmu
             E
 sing nganyelke..

            F#m
 ra ono tresno..
      B         C#m
 sing gede koyo tresnaku
        F#m   B          E
 iso nompo.. apik lan olomu..

         F#m
 ra ono ati..
      B           C#m
 sing jembar koyo atiku
       F#m           B       E     
 iso sabar.. ngadepi kelakuanmu..

             F#m
 sing ora sambat..
       B        G#m C#m
 meski ati ra kuat..
 C#m      F#m          B
  ngadepi tingkah polahmu
             E
 sing nganyelke..
Facebook
Twitter

Chord Fajar Yin Yang - Ketutup Tresno Suci


Lihat semua :
  • Chord Fajar Yin Yang
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Lagu Jawa
  •