Kunci Gitar Laksmada Official - Njogo Katresnan

Transpose:
Intro : F  Em  Dm  Am G
        F  G..

C                F
ra karuan.. roso neng dodoku..
  G                         C
nalikone lungguh jejer neng sandingmu..
 E                             Am
ayem sing tak roso bungah neng ati iki..
        F                    G
nyadaro neng dodoku rungokno suoro atiku..

C              F
saben awan.. saben wengi..
G                          C
mung bayangan sliramu neng pikiranku..
   E                          Am
nambahi roso kange neng njero ati iki..
       F                       G
soyo jeru rindu iki sing tak roso..

     E             Am
sabarno awakmu.. kuatno batinku..
        F                  G
penting yakin semua kan abadi..

Reff :
         F
 tresno iki..
       G        C
 tetep tak jogo kanggo sliramu
          F         G
 ra sah wedi aku ra bakal pindah
 C
 ke lain hati..

            F
 sing tak jaluk..
       G        C      Bm Am
 tetep ndedongo marang Ilahi..
        Dm       G         C
 supoyo kahanan iki terlewati..

         F
 tresno iki..
   G            C
 bakal tak jogo kanggo sliramu..
          F         G
 ra sah wedi aku ra bakal pindah
 C
 ke lain hati..

            F
 sing tak jaluk..
       G        C      Bm  Am
 tetep ndedongo marang Ilahi..
        Dm       G         C
 supoyo kahanan iki terlewati..

Musik : F  G  E  Am
        Dm  G..

C              F
saben awan.. saben wengi..
G                          C
mung bayangan sliramu neng pikiranku..
   E                          Am
nambahi roso kange neng njero ati iki..
       F                       G
soyo jeru rindu iki sing tak roso..

     E             Am
sabarno awakmu.. kuatno batinku..
        F                  G
penting yakin semua kan abadi..

Reff :
         F
 tresno iki..
       G        C
 tetep tak jogo kanggo sliramu..
          F         G
 ra sah wedi aku ra bakal pindah
 C
 ke lain hati..

            F
 sing tak jaluk..
       G        C         Am
 tetep ndedongo marang Ilahi..
        Dm       G         C
 supoyo kahanan iki terlewati..

         F
 tresno iki..
       G        C
 tetep tak jogo kanggo sliramu..
          F         G
 ra sah wedi aku ra bakal pindah
 C
 ke lain hati..

            F
 sing tak jaluk..
       G        C         Am
 tetep ndedongo marang Ilahi..
        Dm       G         C
 supoyo kahanan iki terlewati..
        Dm       G              C
 supoyo kahanan iki.. ter-le-wa-ti..
Facebook
Twitter

Chord Laksmada Official - Njogo Katresnan


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Laksmada Official
  •