Kunci Gitar Gilang Agung - Prapatan TUGU Chord Dasar

Transpose:
Intro : C D Em..
        C D G..

  G    F#m       Em
lali.. karo janjimu..
  C    D          G
lali.. karo sumpahmu..
   B
mbiyen ceglok njungkel tau
     Em
karo awakmu..
      Am       Bm
opo kowe eling..
       C         D
omonganmu waktu itu..

 G        F#m      Em
aku.. ngenteni awakmu..
    C      D       G
tak enteni sak tekamu..
 B
ora perduli udan panas
 Em
awan bengi..
    Am  Bm     C    D
ati iki.. ora iso lali..

Reff :
          G    D
 prapatan tugu..
        Em         D
 seng dadi saksi bisu..
     C             Bm
 ceritane kowe dan aku..
     Am       D
 ora iso bersatu..

          G    D
 prapatan tugu..
      Em              D
 kabarmu sing tak tunggu..
        C            Bm
 mbiyen seneng dolan bareng..
     Am      D          (Em)
 nganti ati iki ngroso seneng..

Musik : Em     D     C..
          ho..oo.. a a..a..
        Em D
        Am        Bm     C
        aku ngenteni awakmu..
        D       G
        tak enteni..

 B
ora perduli udan panas
 Em
awan bengi..
    Am  Bm     C    D
ati iki.. ora iso lali..

Reff :
          G    D
 prapatan tugu..
        Em         D
 seng dadi saksi bisu..
     C             Bm
 ceritane kowe dan aku..
     Am       D
 ora iso bersatu..

          G    D
 prapatan tugu..
      Em              D
 kabarmu sing tak tunggu..
        C            Bm
 mbiyen seneng dolan bareng..
     Am      D
 nganti ati iki

          G    D
 prapatan tugu..
        Em       D
 seng dadi saksi bisu..
     C             Bm
 ceritane kowe dan aku..
     Am       D
 ora iso bersatu..

          G   D
 prapatan tugu..
 Em    D
 ha.. aa..
        C            Bm
 mbiyen seneng dolan bareng..
     Am      D           Em  D
 nganti ati iki ngroso seneng..
    C       D           Em  D
 ngasi ati iki mundak seneng..
     C       D           G
 nganti ati iki ngroso seneng..
Facebook
Twitter

Chord Gilang Agung - Prapatan TUGU


Lihat semua :
  • Chord Gilang Agung
  • Chord Lagu Jawa
  •