Kunci Gitar Dara Ayu - Wes Wayahe

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C..F..G..C G..

C              F
 seprene.. aku njogo tresnomu..
G                  C            -G/B
 jebul kowe.. tego ninggalke aku..
Am                 Dm
 kowe lungo karo kae pilihanmu..
G                     C
 saiki mung loro ning njero atiku..

C                   F
 ora nyongko.. kowe nglarani aku..
G                      C
 opo wes ra eling karo janji-janjimu..
Am              Dm
 aku kudu kuat ati..
G                C  -G C
 nglakoni uripku iki..

Reff :
         F        G           Em  Am
 wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
         Dm       G          C
 ra wancine.. aku ngarepke kowe..
             F          G         Em  Am
 wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
           Dm        G        C
 tak ikhlasno.. kowe karo liyane..

Musik : F..G..Em..Am..
        Dm..G..C..G..

C                 F
 wes cukup.. kowe nglarani aku..
G                    C
 saiki mung tak nggo noto atiku..
Am                    Dm
 kowe tetep tak dongakke..
G               C
 mugo bahagia selawaase..

Reff :
         F        G           Em  Am
 wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
         Dm       G          C
 ra wancine.. aku ngarepke kowe..
             F          G         Em  Am
 wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
           Dm        G        C
 tak ikhlasno.. kowe karo liyane..

         F        G           Em  Am
 wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
         Dm       G          C
 ra wancine.. aku ngarepke kowe..
             F          G         Em  Am
 wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
           Dm        G        C
 tak ikhlasno.. kowe karo liyane..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..G..A..D A..

D              G
 seprene.. aku njogo tresnomu..
A                  D           -A/C#
 jebul kowe.. tego ninggalke aku..
Bm                 Em
 kowe lungo karo kae pilihanmu..
A                     D
 saiki mung loro ning njero atiku..

D                   G
 ora nyongko.. kowe nglarani aku..
A                      D
 opo wes ra eling karo janji-janjimu..
Bm              Em
 aku kudu kuat ati..
A                D  -A D
 nglakoni uripku iki..

Reff :
         G        A           F#m  Bm
 wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
         Em       A          D
 ra wancine.. aku ngarepke kowe..
             G          A         F#m  Bm
 wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
           Em        A        D
 tak ikhlasno.. kowe karo liyane..

Musik : G..A..F#m..Bm..
        Em..A..D..A..

D                 G
 wes cukup.. kowe nglarani aku..
A                    D
 saiki mung tak nggo noto atiku..
Bm                    Em
 kowe tetep tak dongakke..
A               D
 mugo bahagia selawaase..

Reff :
         G        A           F#m  Bm
 wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
         Em       A          D
 ra wancine.. aku ngarepke kowe..
             G          A         F#m  Bm
 wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
           Em        A        D
 tak ikhlasno.. kowe karo liyane..

         G        A           F#m  Bm
 wes wayahe.. aku nglalekke kowe..
         Em       A          D
 ra wancine.. aku ngarepke kowe..
             G          A         F#m  Bm
 wes ngambyarno.. bubar sak kabehane..
           Em        A        D
 tak ikhlasno.. kowe karo liyane..
Facebook
Twitter

Chord Dara Ayu - Wes Wayahe


Lihat semua :
  • Chord Dara Ayu
  •