Kunci Gitar Aidha Adhum - Tak Enteni Lungamu

Transpose:
Intro : Em C D Em
        Em C D Em

Em     C
 aku sadar awakku
          D              Em
sing ra biso.. ngademke atimu
Em          C
 aku.. nyadari awakku
         D               Em
yen ra biso.. nyenengku uripmu..

F                    Em
 cak cubo ngikhlasne lungamu
    D               Em
masio.. atiku iki loro..
F                      Em
 mbok omong nang konco-konco
     D                    Em
yen awakmu wes ora cinta aku..

Reff :
      Em                C
 lungamu.. sing tak enteni
       D              Em
 yen biso.. ngademne atimu..
      Em                C
 lungamu.. sing tak enteni
       D               Em
 yen biso gawe seneng uripmu..

Musik : Em C D Em
        Em C D Em
        Em....

Em     C
 aku sadar awakku
          D              Em
sing ra biso.. ngademke atimu
Em          C
 aku.. nyadari awakku
         D               Em
yen ra biso.. nyenengku uripmu..

F                    Em
 cak cubo ngikhlasne lungamu
    D               Em
masio.. atiku iki loro..
F                      Em
 mbok omong nang konco-konco
     D                    Em
yen awakmu wes ora cinta aku..

Reff :
      Em                C
 lungamu.. sing tak enteni
       D              Em
 yen biso.. ngademne atimu..
      Em                C
 lungamu.. sing tak enteni
       D               Em
 yen biso gawe seneng uripmu..

Outro : Em....

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Dm Bb C Dm
        Dm Bb C Dm..

Dm     Bb
 aku sadar awakku
          C              Dm
sing ra biso.. ngademke atimu
Dm          Bb
 aku.. nyadari awakku
         C               Dm
yen ra biso.. nyenengku uripmu..

D#                   Dm
 cak cubo ngikhlasne lungamu
    C               Dm
masio.. atiku iki loro..
D#                     Dm
 mbok omong nang konco-konco
     C                    Dm
yen awakmu wes ora cinta aku..

Reff :
      Dm                Bb
 lungamu.. sing tak enteni
       C              Dm
 yen biso.. ngademne atimu..
      Dm                Bb
 lungamu.. sing tak enteni
       C               Dm
 yen biso gawe seneng uripmu..

Musik : Dm Bb C Dm
        Dm Bb C Dm
        Dm......

Dm     Bb
 aku sadar awakku
          C              Dm
sing ra biso.. ngademke atimu
Dm          Bb
 aku.. nyadari awakku
         C               Dm
yen ra biso.. nyenengku uripmu..

D#                   Dm
 cak cubo ngikhlasne lungamu
    C               Dm
masio.. atiku iki loro..
D#                     Dm
 mbok omong nang konco-konco
     C                    Dm
yen awakmu wes ora cinta aku..

Reff :
      Dm                Bb
 lungamu.. sing tak enteni
       C              Dm
 yen biso.. ngademne atimu..
      Dm                Bb
 lungamu.. sing tak enteni
       C               Dm
 yen biso gawe seneng uripmu..

Outro : Dm......

Chord Aidha Adhum - Tak Enteni Lungamu


Lihat semua :
  • Chord Aidha Adhum
  • Chord Koplo
  • Chord Lagu Jawa
  •