Kunci Gitar Penicle Official - Dadi Cerito

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C Fm C Fm
        Dm  G

C     Fm        C
ja..rene arep teko
     Fm        Dm
teko nepati janji
        G
janjimu wingi..

 C         Fm         C
aku.. neng kene ngenteni
Fm         Dm
ngenteni kowe..
         G
nganti saiki..

  E                     Am
nanging.. kowe.. ra tau ngerteni
F               G           C
perjuangan sing wis tak lakoni
 E                       Am
aku.. ikhlas.. kowe karo liyane
 F         G          C
aku tetep iso mlaku dewe..

Int. F G C

Reff :
  F         G
 aku uwis.. nerimo
    Em             Am
 nyawang kowe karo wong liyo
   Dm           G
 kudu tak ikhlasno
         C       C7
 senajan ati kuciwo..

  F              G
 isoku mung.. mendem roso
      Em              Am
 nyonggo loro ning njero dodo
 Dm          G               C
 aku ro kowe.. mung dadi cerito..

Musik : F  Em Am Dm G C
        F  Em Am Dm G C

 C         Fm         C
aku.. neng kene ngenteni
Fm         Dm
ngenteni kowe..
         G
nganti saiki..

  E                     Am
nanging.. kowe.. ra tau ngerteni
F               G           C
perjuangan sing wis tak lakoni
 E                       Am
aku.. ikhlas.. kowe karo liyane
 F         G          C
aku tetep iso mlaku dewe..

Int. Dm G C

Reff :
  F         G
 aku uwis.. nerimo
    Em             Am
 nyawang kowe karo wong liyo
   Dm           G
 kudu tak ikhlasno
         C       C7
 senajan ati kuciwo..

  F              G
 isoku mung.. mendem roso
      Em              Am
 nyonggo loro ning njero dodo
 Dm          G               C
 aku ro kowe.. mung dadi cerito..

  F         G
 aku uwis.. nerimo
    Em             Am
 nyawang kowe karo wong liyo
   Dm           G
 kudu tak ikhlasno
         C       C7
 senajan ati kuciwo..

  F              G
 isoku mung.. mendem roso
      Em              Am
 nyonggo loro ning njero dodo
 Dm          G               F Fm C
 aku ro kowe.. mung dadi cerito..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D Gm D Gm
        Em  A

D     Gm        D
ja..rene arep teko
     Gm        Em
teko nepati janji
        A
janjimu wingi..

 D         Gm         D
aku.. neng kene ngenteni
Gm         Em
ngenteni kowe..
         A
nganti saiki..

  F#                    Bm
nanging.. kowe.. ra tau ngerteni
G               A           D
perjuangan sing wis tak lakoni
 F#                      Bm
aku.. ikhlas.. kowe karo liyane
 G         A          D
aku tetep iso mlaku dewe..

Int. G A D

Reff :
  G         A
 aku uwis.. nerimo
    F#m            Bm
 nyawang kowe karo wong liyo
   Em           A
 kudu tak ikhlasno
         D       D7
 senajan ati kuciwo..

  G              A
 isoku mung.. mendem roso
      F#m             Bm
 nyonggo loro ning njero dodo
 Em          A               D
 aku ro kowe.. mung dadi cerito..

Musik : G  F#m Bm Em A D
        G  F#m Bm Em A D

 D         Gm         D
aku.. neng kene ngenteni
Gm         Em
ngenteni kowe..
         A
nganti saiki..

  F#                    Bm
nanging.. kowe.. ra tau ngerteni
G               A           D
perjuangan sing wis tak lakoni
 F#                      Bm
aku.. ikhlas.. kowe karo liyane
 G         A          D
aku tetep iso mlaku dewe..

Int. Em A D

Reff :
  G         A
 aku uwis.. nerimo
    F#m            Bm
 nyawang kowe karo wong liyo
   Em           A
 kudu tak ikhlasno
         D       D7
 senajan ati kuciwo..

  G              A
 isoku mung.. mendem roso
      F#m             Bm
 nyonggo loro ning njero dodo
 Em          A               D
 aku ro kowe.. mung dadi cerito..

  G         A
 aku uwis.. nerimo
    F#m            Bm
 nyawang kowe karo wong liyo
   Em           A
 kudu tak ikhlasno
         D       D7
 senajan ati kuciwo..

  G              A
 isoku mung.. mendem roso
      F#m             Bm
 nyonggo loro ning njero dodo
 Em          A               G Gm D
 aku ro kowe.. mung dadi cerito..

Chord Penicle Official - Dadi Cerito


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Penicle Official
  •