Kunci Gitar Rendy Phurba - Penak Karo Kowe

Transpose:
♫ Capo di fret 2

Intro : Am Em Dm G

    C         G
tetese banyu udan
Am         Em
ing bengi iki
     F              C
gawe trenyuh nong dodo
Dm          G
tembus nong ati..

     C            G
duh angin wayah wengi
   Am            Em
sampekno kangen iki
       F             C
kanggo wong sing tak tresnani
Dm       G
nganti saiki..

  Am                   Em
nadyan akeh.. sing liyane
 F                     G
ati iki.. milih siji kowe..

Int. Am Em  Dm G C

Reff :
 C          Em
 sing tak jaluk
         F            C
 kowe ra bakal mblenjani janji
 F          C
 sing tak jaluk
       Dm        G
 kowe eleng aku iki..

   C          G         Am
 mugi-mugi Gusti ngijabahi
  Dm
 iso urip bareng
  F                   G
 iso urip bareng saklawase
        (C)
 karo sliramu..

Int. C Am F G

     C            G
duh angin wayah wengi
   Am            Em
sampekno kangen iki
       F             C
kanggo wong sing tak tresnani
Dm       G
nganti saiki..

  Am                   Em
nadyan akeh.. sing liyane
 F                     G
ati iki.. milih siji kowe..

Musik : Am Em Dm G C

Reff :
 C          Em
 sing tak jaluk
         F            C
 kowe ra bakal mblenjani janji
 F          C
 sing tak jaluk
       Dm        G
 kowe eleng aku iki..

   C          G         Am
 mugi-mugi Gusti ngijabahi
  Dm
 iso urip bareng
  F                   G
 iso urip bareng saklawase
         C
 karo sliramu..

  Dm
 iso urip bareng
  F                   G
 iso urip bareng saklawase
         C
 karo sliramu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bm F#m Em A

    D         A
tetese banyu udan
Bm         F#m
ing bengi iki
     G              D
gawe trenyuh nong dodo
Em          A
tembus nong ati..

     D            A
duh angin wayah wengi
   Bm            F#m
sampekno kangen iki
       G             D
kanggo wong sing tak tresnani
Em       A
nganti saiki..

  Bm                   F#m
nadyan akeh.. sing liyane
 G                     A
ati iki.. milih siji kowe..

Int. Bm F#m Em A D

Reff :
 D          F#m
 sing tak jaluk
         G            D
 kowe ra bakal mblenjani janji
 G          D
 sing tak jaluk
       Em        A
 kowe eleng aku iki..

   D          A         Bm 
 mugi-mugi Gusti ngijabahi
  Em
 iso urip bareng
  G                   A
 iso urip bareng saklawase
        (D)
 karo sliramu.. 

Int. D Bm G A

     D            A
duh angin wayah wengi
   Bm            F#m
sampekno kangen iki
       G             D
kanggo wong sing tak tresnani
Em       A
nganti saiki..

  Bm                   F#m
nadyan akeh.. sing liyane
 G                     A
ati iki.. milih siji kowe..

Musik : Bm F#m Em A D

Reff :
 D          F#m
 sing tak jaluk
         G            D
 kowe ra bakal mblenjani janji
 G          D
 sing tak jaluk
       Em        A
 kowe eleng aku iki..

   D          A         Bm 
 mugi-mugi Gusti ngijabahi
  Em
 iso urip bareng
  G                   A
 iso urip bareng saklawase
         D
 karo sliramu.. 

  Em
 iso urip bareng
  G                   A
 iso urip bareng saklawase
         D..
 karo sliramu.. 

Chord Rendy Phurba - Penak Karo Kowe


Lihat semua :
  • Chord Campursari
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Rendy Phurrba
  •