Kunci Gitar Rindy Safira - Tembang Tresno Pancur 7

Transpose:
Intro : F..G..C..G..

C                 Em
 gemercik suarane banyu..
Am                    Em
 ngelingke waktu awal ketemu..
   F                C    -G/B Am
mbiyen neng kene.. aku ro ko..we..
 Dm                        G
aku seh eling nganti tekan seprene..

C                     Em
 semilir angin kang teko..
Am                   Em
 melu moro nggowo tembang tresno..
F                 C    -G/B Am
seh ra ilang.. ko njero mo..to..
  Dm        G         C
nalikane ngiket janji setio..

Reff :
     Am            Em
 lerenge gunung pandan..
         F        C
 nyimpen sewu kenangan..
   Dm       G           C
 naliko aku ro kowe.. sesambungan..
          Am      Em
 gemercik suarane banyu..
   F        C
 dadi saksi bisu..
     Dm         G                C
 tresnaku tresnamu.. neng pancur 7..

Musik : F G C -G/B Am
        Dm G C..
        F G C -G/B Am
        Dm G C..

C                     Em
 semilir angin kang teko..
Am                   Em
 melu moro nggowo tembang tresno..
F                    C   -G/B Am
seh ra ilang.. teko njero mo..to..
  Dm        G         C
nalikane ngiket janji setio..

Reff :
     Am            Em
 lerenge gunung pandan..
         F        C
 nyimpen sewu kenangan..
   Dm       G           C
 naliko aku ro kowe.. sesambungan..
          Am      Em
 gemercik suarane banyu..
   F        C
 dadi saksi bisu..
     Dm         G                C
 tresnaku tresnamu.. neng pancur 7..

     Am            Em
 lerenge gunung pandan..
         F        C
 nyimpen sewu kenangan..
   Dm       G           C
 naliko aku ro kowe.. sesambungan..
          Am      Em
 gemercik suarane banyu..
   F        C
 dadi saksi bisu..
     Dm         G                C
 tresnaku tresnamu.. neng pancur 7..
     Dm         G                C
 tresnaku tresnamu.. neng pancur 7..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#..F..Bb..F..

Bb                Dm
 gemercik suarane banyu..
Gm                    Dm
 ngelingke waktu awal ketemu..
   D#               Bb   -F/A Gm
mbiyen neng kene.. aku ro ko..we..
 Cm                        F
aku seh eling nganti tekan seprene..

Bb                    Dm
 semilir angin kang teko..
Gm                   Dm
 melu moro nggowo tembang tresno..
D#                Bb   -F/A Gm
seh ra ilang.. ko njero mo..to..
  Cm        F         Bb
nalikane ngiket janji setio..

Reff :
     Gm            Dm
 lerenge gunung pandan..
         D#       Bb
 nyimpen sewu kenangan..
   Cm       F           Bb
 naliko aku ro kowe.. sesambungan..
          Gm      Dm
 gemercik suarane banyu..
   D#       Bb
 dadi saksi bisu..
     Cm         F                Bb
 tresnaku tresnamu.. neng pancur 7..

Musik : D# F Bb -F/A Gm
        Cm F Bb..
        D# F Bb -F/A Gm
        Cm F Bb..

Bb                    Dm
 semilir angin kang teko..
Gm                   Dm
 melu moro nggowo tembang tresno..
D#                   Bb  -F/A Gm
seh ra ilang.. teko njero mo..to..
  Cm        F         Bb
nalikane ngiket janji setio..

Reff :
     Gm            Dm
 lerenge gunung pandan..
         D#       Bb
 nyimpen sewu kenangan..
   Cm       F           Bb
 naliko aku ro kowe.. sesambungan..
          Gm      Dm
 gemercik suarane banyu..
   D#       Bb
 dadi saksi bisu..
     Cm         F                Bb
 tresnaku tresnamu.. neng pancur 7..

     Gm            Dm
 lerenge gunung pandan..
         D#       Bb
 nyimpen sewu kenangan..
   Cm       F           Bb
 naliko aku ro kowe.. sesambungan..
          Gm      Dm
 gemercik suarane banyu..
   D#       Bb
 dadi saksi bisu..
     Cm         F                Bb
 tresnaku tresnamu.. neng pancur 7..
     Cm         F                Bb
 tresnaku tresnamu.. neng pancur 7..
Facebook
Twitter

Chord Rindy Safira - Tembang Tresno Pancur 7


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Rindy Safira
  •