Kunci Gitar Cindi Cintya Dewi - Sak Kuate Ati

Transpose:
Intro : Am..Em..F G C E

 Am             Em
ajarono aku nglarani atimu..
  F              G           C -E
koyo sing mbok lakokke ning aku..
Am             Em
wes bola bali ati mbok apusi..
  F                   E
kebangeten tenan karo awakku iki..

Int. Am..Em..F G C E

Am         Em
opo salah awakku iki..
F                C         -E
opo kurang anggonku gemateni..
    Am               Em
yen wes ora sayang cobo terus terang..
   F                  E
ra nyongko akhire aku kau tinggalkan..

Reff : 
 F        G      C       Am
 sak kuat kuate ati ora iso..
    Dm     E             Am A
 nompo.. loro sing tak roso..
 Dm      G      C            Am
 sak iso isone ati wes tak cobo..
    Dm          E            Am       E
 ngikhlasno awakmu disanding wong liyo..

Musik : Am..Em..F G C..
        Dm..Em..D/F#..G..E..

Reff : 
 F        G      C       Am
 sak kuat kuate ati ora iso..
    Dm     E             Am A
 nompo.. loro sing tak roso..
 Dm      G      C            Am
 sak iso isone ati wes tak cobo..
    Dm          E            Am       A
 ngikhlasno awakmu disanding wong liyo..

 F        G      C       Am
 sak kuat kuate ati ora iso..
    Dm     E             Am A
 nompo.. loro sing tak roso..
 Dm      G      C            Am
 sak iso isone ati wes tak cobo..
    Dm          E
 ngikhlasno awakmu..
           Am
 disanding wong liyo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Em..Bm..C D G B

 Em             Bm
ajarono aku nglarani atimu..
  C              D           G -B
koyo sing mbok lakokke ning aku..
Em             Bm
wes bola bali ati mbok apusi..
  C                   B
kebangeten tenan karo awakku iki..

Int. Em..Bm..C D G B

Em         Bm
opo salah awakku iki..
C                G          -B
opo kurang anggonku gemateni..
    Em               Bm
yen wes ora sayang cobo terus terang..
   C                  B
ra nyongko akhire aku kau tinggalkan..

Reff : 
 C        D      G       Em
 sak kuat kuate ati ora iso..
    Am     B             Em E
 nompo.. loro sing tak roso..
 Am      D      G            Em
 sak iso isone ati wes tak cobo..
    Am          B            Em       B
 ngikhlasno awakmu disanding wong liyo..

Musik : Em..Bm..C D G..
        Am..Bm..A/C#..D..B..

Reff : 
 C        D      G       Em
 sak kuat kuate ati ora iso..
    Am     B             Em E
 nompo.. loro sing tak roso..
 Am      D      G            Em
 sak iso isone ati wes tak cobo..
    Am          B            Em       E
 ngikhlasno awakmu disanding wong liyo..

 C        D      G       Em
 sak kuat kuate ati ora iso..
    Am     B             Em E
 nompo.. loro sing tak roso..
 Am      D      G            Em
 sak iso isone ati wes tak cobo..
    Am          B
 ngikhlasno awakmu..
           Em
 disanding wong liyo..

Chord Cindi Cintya Dewi - Sak Kuate Ati


Lihat semua :
  • Chord Cindi Cintya Dewi
  • Chord Lagu Jawa
  •