Kunci Gitar Zarief Anteng - Guyon Weton Chord Dasar

Transpose:
Intro : F..G..Em..A..
        Dm..G..C Fm C..

  C                     F
pinginku.. ngikhlasne kowe..
  Dm          G            C
nanging ati pingin tetep peduli..
  Am                        Em
kelingan guyonmu sing marai nyaman..
     Dm                 G
lek ora diterusne eman-eman..

    C                    F
singkate crito lek arane tresno..
  Dm          G           C
kependem roso angelku nglalekno..
    Am                 Em
tak kiro kowe iso nambani..
    F                     G
jebule bedo caramu ngelarani..

 F            G
udane ning njobo..
       Em           Am
telese netes ning pipi..
 Dm         E
aku wis rekoso..
         Am           A
kalah ro pahing lan legi..

  F         G
padakno ucapmu..
        Em      Am
karo mantepe atimu..
 Dm          G          C
ojo nggugoni kiwo tengenmu..
 
Reff :
  F        G
 opo.. gunane..
   C           Em         Am
 kowe tak kenalne wong tuaku..
         Dm                G
 nek akhire.. mung koyo ngene..
                C            C7
 mbubarne kabeh perjuanganku..

      F            G
 percoyo.. ra percoyo..
   C            Em        Am
 kabeh wis dadi lakon uripku..
         Dm           G
 di nyamane.. lewat guyon..
                       C
 nerimo pisah kerono weton..

Musik : F..G..C Bm Am A
        Dm..G..C..

 F            G
udane ning njobo..
       Em           Am
telese netes ning pipi..
 Dm         E
aku wis rekoso..
         Am           A
kalah ro pahing lan legi..

  F         G
padakno ucapmu..
        Em      Am
karo mantepe atimu..
 Dm          G          C
ojo nggugoni kiwo tengenmu..
 
Reff :
  F        G
 opo.. gunane..
   C           Em         Am
 kowe tak kenalne wong tuaku..
         Dm                G
 nek akhire.. mung koyo ngene..
                C            C7
 mbubarne kabeh perjuanganku..

      F            G
 percoyo.. ra percoyo..
   C            Em        Am
 kabeh wis dadi lakon uripku..
         Dm           G
 di nyamane.. lewat guyon..
                       C
 nerimo pisah kerono weton..
         Dm           G
 di nyamane.. lewat guyon..
     F      G            C
 nerimo.. pisah kerono weton..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#..D#..Cm..F..
        A#m..D#..G# C#m G#..

  G#                    C#
pinginku.. ngikhlasne kowe..
  A#m         D#           G#
nanging ati pingin tetep peduli..
  Fm                        Cm
kelingan guyonmu sing marai nyaman..
     A#m                D#
lek ora diterusne eman-eman..

    G#                   C#
singkate crito lek arane tresno..
  A#m         D#          G#
kependem roso angelku nglalekno..
    Fm                 Cm
tak kiro kowe iso nambani..
    C#                    D#
jebule bedo caramu ngelarani..

 C#           D#
udane ning njobo..
       Cm           Fm
telese netes ning pipi..
 A#m        C
aku wis rekoso..
         Fm           F
kalah ro pahing lan legi..

  C#        D#
padakno ucapmu..
        Cm      Fm
karo mantepe atimu..
 A#m         D#         G#
ojo nggugoni kiwo tengenmu..
 
Reff :
  C#       D#
 opo.. gunane..
   G#          Cm         Fm
 kowe tak kenalne wong tuaku..
         A#m               D#
 nek akhire.. mung koyo ngene..
                G#           G#7
 mbubarne kabeh perjuanganku..

      C#           D#
 percoyo.. ra percoyo..
   G#           Cm        Fm
 kabeh wis dadi lakon uripku..
         A#m          D#
 di nyamane.. lewat guyon..
                       G#
 nerimo pisah kerono weton..

Musik : C#..D#..G# Gm Fm F
        A#m..D#..G#..

 C#           D#
udane ning njobo..
       Cm           Fm
telese netes ning pipi..
 A#m        C
aku wis rekoso..
         Fm           F
kalah ro pahing lan legi..

  C#        D#
padakno ucapmu..
        Cm      Fm
karo mantepe atimu..
 A#m         D#         G#
ojo nggugoni kiwo tengenmu..
 
Reff :
  C#       D#
 opo.. gunane..
   G#          Cm         Fm
 kowe tak kenalne wong tuaku..
         A#m               D#
 nek akhire.. mung koyo ngene..
                G#           G#7
 mbubarne kabeh perjuanganku..

      C#           D#
 percoyo.. ra percoyo..
   G#           Cm        Fm
 kabeh wis dadi lakon uripku..
         A#m          D#
 di nyamane.. lewat guyon..
                       G#
 nerimo pisah kerono weton..
         A#m          D#
 di nyamane.. lewat guyon..
     C#     D#           G#
 nerimo.. pisah kerono weton..
Facebook
Twitter

Chord Zarief Anteng - Guyon Weton


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Zarief Anteng
  •