Kunci Gitar Saveas ft. Aji Sukma - Ngukir Cerito

Transpose:
Capo ♪ fret 4

Intro : C G/B Am  F  G..

 C                  F
angin wengi.. sepi ati iki..
    G                  C
nyimpen roso.. neng njero dodo..
    C             F
aku mung iso.. mendem roso..
   G                  C
mergo kowe sewates konco..

Int. F G C..

 C            F
ati iki.. rasane tresno..
  G
nanging ku ora ngerti..
          C
sing mbok roso..
E               Am
 awale ora nyongko..
  F                G
kowe.. ngungapke roso..
        C
lan tresno..

Reff :
 F      G              C
  alun-alun ngukir cerito..
 F      G           C
  nglakoni bareng karo kowe..
 F      G           Em       Am
  wes cukup gawe.. atiku bahagio..
   F            G         C
 kowe seneng.. aku melu seneng..

Musik : F G C-G/B-Am-G F..G..  
            huu u u hu u..

     F              G
kang mas.. tulong jogo tresno iki..
    C        G/B         Am
tresno iki.. bakal tak jogo..
 F      G              C G/B Am
aku.. sayang.. ora dolanan..
   F                    G
yo mung kowe ra ono liyane..

Reff :
 F      G              C
  alun-alun ngukir cerito..
 F      G           C
  nglakoni bareng karo kowe..
 F      G          C  G/B    Am
  wes cukup gawe.. atiku bahagio..
   F            G       C
 kowe seneng.. aku melu seneng..

 F      G              C
  alun-alun ngukir cerito..
 F      G           C
  nglakoni bareng karo kowe..
 F      G           C    G/B  Am
  wes cukup gawe.. atiku bahagio..
   F            G         C-G/B-Am-G
 kowe seneng.. aku melu seneng..
   F            G         C
 kowe seneng.. aku melu seneng..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E B/D# C#m  A  B..

 E                  A
angin wengi.. sepi ati iki..
    B                  E
nyimpen roso.. neng njero dodo..
    E             A
aku mung iso.. mendem roso..
   B                  E
mergo kowe sewates konco..

Int. A B E..

 E            A
ati iki.. rasane tresno..
  B
nanging ku ora ngerti..
          E
sing mbok roso..
G#              C#m
 awale ora nyongko..
  A                B
kowe.. ngungapke roso..
        E
lan tresno..

Reff :
 A      B              E
  alun-alun ngukir cerito..
 A      B           E
  nglakoni bareng karo kowe..
 A      B           G#m      C#m
  wes cukup gawe.. atiku bahagio..
   A            B         E
 kowe seneng.. aku melu seneng..

Musik : A B E-B/D#-C#m-B A..B..
            huu u   u hu u..

     A              B
kang mas.. tulong jogo tresno iki..
    E        B/D#        C#m
tresno iki.. bakal tak jogo..
 A      B              E B/D# C#m
aku.. sayang.. ora dolanan..
   A                    B
yo mung kowe ra ono liyane..

Reff :
 A      B              E
  alun-alun ngukir cerito..
 A      B           E
  nglakoni bareng karo kowe..
 A      B          E  B/D#   C#m
  wes cukup gawe.. atiku bahagio..
   A            B       E
 kowe seneng.. aku melu seneng..

 A      B              E
  alun-alun ngukir cerito..
 A      B           E
  nglakoni bareng karo kowe..
 A      B           E    B/D# C#m
  wes cukup gawe.. atiku bahagio..
   A            B         E-B/D#-C#m-B
 kowe seneng.. aku melu seneng..
   A            B         E
 kowe seneng.. aku melu seneng..
Facebook
Twitter

Chord Saveas ft. Aji Sukma - Ngukir Cerito


Lihat semua :
  • Chord Aji Sukma
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Saveas
  •