Kunci Gitar ABE Project - Tresno Palsu

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C Em F G

        C               Em
sayang iki ojo nggo dolanan
           F                   G
sing tak jaluk sayang sing beneran
        C             Em
tresno iki ojo nggo dolanan
           F                   G
sing tak jaluk tresno sing temenan..

   Am              Em
mbiyen kowe pernah janji
       F                 C  Em
tapi malah kowene mblenjani..
   Am              Em
mbiyen kowe pernah janji
       F               G
tapi malah aku mbok ingkari..

Reff :
  Am                    Em
 aku kudu kuat nahan rindu
          F                   C  G
 nahan rindu, rindu karo sliramu..
   Am                  Em
 senajan janjimu janji palsu
       F                   G
 aku tetep tresno karo awakmu..

C
wes, wes bubar
     G
bubarno tresno iki
    Am
aku wes kadung bosen
      Em
wes kadung loro ati
        F
timbang kedowo-dowo
        C
timbang keronto-ronto
  G
nelongso..

Int. C Em F G
     C Em F G

Reff :
  Am                    Em
 aku kudu kuat nahan rindu
          F                   C  G
 nahan rindu, rindu karo sliramu..
   Am                  Em
 senajan janjimu janji palsu
       F                   G
 aku tetep tresno karo awakmu..

  Am                    Em
 aku kudu kuat nahan rindu
          F                   C  G
 nahan rindu, rindu karo sliramu..
   Am                  Em
 senajan janjimu janji palsu
       F                   G
 aku tetep tresno karo awakmu..

Musik : C Em F G
        C Em F G

Reff :
  Am                    Em
 aku kudu kuat nahan rindu
          F                   C  G
 nahan rindu, rindu karo sliramu..
   Am                  Em
 senajan janjimu janji palsu
       F                   G
 aku tetep tresno karo awakmu..

  Am                    Em
 aku kudu kuat nahan rindu
          F                   C  G
 nahan rindu, rindu karo sliramu..
   Am                  Em
 senajan janjimu janji palsu
       F                   G
 aku tetep tresno karo awakmu..

C
wes, wes bubar
     G
bubarno tresno iki
    Am
aku wes kadung bosen
      Em
wes kadung loro ati
        F
timbang kedowo-dowo
        C
timbang keronto-ronto
  G              C
nelongso.. nelongso..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D F#m G A

        D               F#m
sayang iki ojo nggo dolanan
           G                   A
sing tak jaluk sayang sing beneran
        D             F#m
tresno iki ojo nggo dolanan
           G                   A
sing tak jaluk tresno sing temenan..

   Bm              F#m
mbiyen kowe pernah janji
       G                 D  F#m
tapi malah kowene mblenjani..
   Bm              F#m
mbiyen kowe pernah janji
       G               A
tapi malah aku mbok ingkari..

Reff :
  Bm                    F#m
 aku kudu kuat nahan rindu
          G                   D  A
 nahan rindu, rindu karo sliramu..
   Bm                  F#m
 senajan janjimu janji palsu
       G                   A
 aku tetep tresno karo awakmu..

D
wes, wes bubar
     A
bubarno tresno iki
    Bm
aku wes kadung bosen
      F#m
wes kadung loro ati
        G
timbang kedowo-dowo 
        D
timbang keronto-ronto
  A
nelongso..

Int. D F#m G A
     D F#m G A

Reff :
  Bm                    F#m
 aku kudu kuat nahan rindu
          G                   D  A
 nahan rindu, rindu karo sliramu..
   Bm                  F#m
 senajan janjimu janji palsu
       G                   A
 aku tetep tresno karo awakmu..

  Bm                    F#m
 aku kudu kuat nahan rindu
          G                   D  A
 nahan rindu, rindu karo sliramu..
   Bm                  F#m
 senajan janjimu janji palsu
       G                   A
 aku tetep tresno karo awakmu..

Musik : D F#m G A
        D F#m G A

Reff :
  Bm                    F#m
 aku kudu kuat nahan rindu
          G                   D  A
 nahan rindu, rindu karo sliramu..
   Bm                  F#m
 senajan janjimu janji palsu
       G                   A
 aku tetep tresno karo awakmu..

  Bm                    F#m
 aku kudu kuat nahan rindu
          G                   D  A
 nahan rindu, rindu karo sliramu..
   Bm                  F#m
 senajan janjimu janji palsu
       G                   A
 aku tetep tresno karo awakmu..

D
wes, wes bubar
     A
bubarno tresno iki
    Bm
aku wes kadung bosen
      F#m
wes kadung loro ati
        G
timbang kedowo-dowo 
        D
timbang keronto-ronto
  A              D
nelongso.. nelongso..
Facebook
Twitter

Chord ABE Project - Tresno Palsu


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Lagu Jawa
  •