Kunci Gitar Semanggi - Ora Kabotan

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C G Am Em
        F C Dm G

C          G
cobo rungokno atiku
Am            Em
pengen nyampekno
  F            C
sitik akeh wis tak roso
  Dm           G
sikapmu sing bedo..

C        G
cobo jujuro ojo kok
Am            Em
pendem neng dodo
  F             C
saben dino mung ngersulo
 Dm         G           C
opo pancen aku wis ra guno..

Reff :
       F                 G
 yen roso sayangmu uwis ilang
       Em                     Am
 yen kabeh wis kok anggep guyonan
       F                    G
 yen karepmu wis pengen pisahan
             C   C7
 aku ora kabotan..

      F               G
 mlakuo saksenenge atimu
     Em                 Am
 kelakon kabeh kekarepanmu
        F                G
 mung siji dongaku jero ati
                C
 mugo koe ora lali..

Musik : F G Em Am
        Dm -Em F G

C        G
cobo jujuro ojo kok
Am            Em
pendem neng dodo
  F             C
saben dino mung ngersulo
 Dm         G           C
opo pancen aku wis ra guno..

Reff :
       F                 G
 yen roso sayangmu uwis ilang
       Em                     Am
 yen kabeh wis kok anggep guyonan
       F                    G
 yen karepmu wis pengen pisahan
             C   C7
 aku ora kabotan..

      F               G
 mlakuo saksenenge atimu
     Em                 Am
 kelakon kabeh kekarepanmu
        F                G
 mung siji dongaku jero ati
                C  C7
 mugo koe ora lali..
    F                   G
 elingo koe tetep tak sayang..
                     C
 senajan uwis bedo dalan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D A Bm F#m
        G D Em A

D          A
cobo rungokno atiku
Bm            F#m
pengen nyampekno
  G            D
sitik akeh wis tak roso
  Em           A
sikapmu sing bedo..

D        A
cobo jujuro ojo kok
Bm            F#m
pendem neng dodo
  G             D
saben dino mung ngersulo
 Em         A           D
opo pancen aku wis ra guno..

Reff :
       G                 A
 yen roso sayangmu uwis ilang
       F#m                    Bm
 yen kabeh wis kok anggep guyonan
       G                    A
 yen karepmu wis pengen pisahan
             D   D7
 aku ora kabotan..

      G               A
 mlakuo saksenenge atimu
     F#m                Bm
 kelakon kabeh kekarepanmu
        G                A
 mung siji dongaku jero ati
                D
 mugo koe ora lali..

Musik : G A F#m Bm
        Em -F#m G A

D        A
cobo jujuro ojo kok
Bm            F#m
pendem neng dodo
  G             D
saben dino mung ngersulo
 Em         A           D
opo pancen aku wis ra guno..

Reff :
       G                 A
 yen roso sayangmu uwis ilang
       F#m                    Bm
 yen kabeh wis kok anggep guyonan
       G                    A
 yen karepmu wis pengen pisahan
             D   D7
 aku ora kabotan..

      G               A
 mlakuo saksenenge atimu
     F#m                Bm
 kelakon kabeh kekarepanmu
        G                A
 mung siji dongaku jero ati
                D  D7
 mugo koe ora lali..
    G                   A
 elingo koe tetep tak sayang..
                     D
 senajan uwis bedo dalan..

Chord Semanggi - Ora Kabotan


Lihat semua :
  • Chord Lagu Jawa
  • Chord Semanggi
  •