Kunci Gitar Ary Ashoka - Klaten Ninggal Tresno

Transpose:
Intro : C D G D..

G  D           Em
a..ku ora nyongko..
     C      D            G
sliramu.. tego medot tresno..
    C               D
tresno.. sing tak jogo..
           G          Em
ning malah tok gawe cidro..
         Am
tak lilakno..
     D              G    D
koe gandeng ro wong liyo..

   G        D         Em
sliramu.. gawe aku nyaman..
  C             D             G
kadung tresno lalu kau tinggalkan..
 C          D
ati..ku tok anggep..
     G          Em
mung dinggo dolanan..
         Am
tak iklaske..
           D       G
yen pancen ngene dalane..

Reff :
 C             D
 neng kutho klaten iki
           G           Em
 sing dadi seksine tresno..
           Am
 nanging koe.. 
          D            G
 malah lungo ninggal loro..

 C        D
 a..ti ra kuat..
        G        Em
 nuruti kekarepanmu..
      Am
 budhalo..
         D               G
 belok kiri ojo noleh mburi..

Musik : C D G Em
        Am D G..
        C D G Em
        Am D G..

   G        D         Em
sliramu.. gawe aku nyaman..
  C             D             G
kadung tresno lalu kau tinggalkan..
 C          D
ati..ku tok anggep..
     G          Em
mung dinggo dolanan..
         Am
tak iklaske..
           D       G
yen pancen ngene dalane..

Reff :
 C             D
 neng kutho klaten iki
           G           Em
 sing dadi seksine tresno..
           Am
 nanging koe..
         D             G
 malah lungo ninggal loro..

 C        D
 a..ti ra kuat..
        G        Em
 nuruti kekarepanmu..
      Am
 budhalo..
         D               G
 belok kiri ojo noleh mburi..

 C             D
 neng kutho klaten iki
           G           Em
 sing dadi seksine tresno..
           Am
 nanging koe..
         D             G
 malah lungo ninggal loro..

 C        D
 a..ti ra kuat..
        G        Em
 nuruti kekarepanmu..
      Am
 budhalo..
         D               G
 belok kiri ojo noleh mburi..
      Am
 budhalo..
         D               G
 belok kiri ojo noleh mburi..
 Em    Am
  budhalo..
         D               G
 belok kiri ojo noleh mburi..

Chord Ary Ashoka - Klaten Ninggal Tresno


Lihat semua :
  • Chord Ary Ashoka
  • Chord Hip Hop Koplo
  •