Kunci Gitar Pembangkang Official - Tulisan Ati

Transpose:
Intro : G C D G
        C D G D

  G              C
wengi.. iki.. ku dewe ning kene..
  D                       G
howo.. adem.. sing nggowo kangen..
    C
tak tulisno lagu..
       D                        G  D
kanggo sliramu sing dadi pilihanku..

   G                   C
lintang.. bulan.. sing dadi seksiku..
   D                  G 
seksi.. bisu.. sing setyo karo awaku..
C
nunggu sliramu..
  D                G  G7
teko.. ning sandingku..

Reff :
          C        D
 tembang iki.. tak tulis..
                  Bm
 mung kanggo sliramu..
                         Em
 sing durung ning sandingku..
 E          Am                 D 
 mergo sliramu.. durung iso krungu..
                G    G7
 isi ning njero atiku..

           C        D
 tresnoku iki.. tu..lus..
                 Bm
 mung kanggo awakmu..
               Em
 pepujaning atiku..
 E         Am            D
 mugo sliramu.. biso ketemu..
          G
 karo awakku..

Musik : C D Bm Em
        Am D G D

   G                   C
lintang.. bulan.. sing dadi seksiku..
   D                  G 
seksi.. bisu.. sing setyo karo awaku..
C
nunggu sliramu..
  D                G  G7
teko.. ning sandingku..

Reff :
          C        D
 tembang iki.. tak tulis..
                  Bm
 mung kanggo sliramu..
                         Em
 sing durung ning sandingku..
 E          Am                 D 
 mergo sliramu.. durung iso krungu..
                G    G7
 isi ning njero atiku..

           C        D
 tresnoku iki.. tu..lus..
                 Bm
 mung kanggo awakmu..
               Em
 pepujaning atiku..
 E         Am            D
 mugo sliramu.. biso ketemu..
          G
 karo awakku..

           C      D
 kangenku iki.. raono..
               Bm         Em  E  Am 
 sing iso nambani.. ..kejobo..
     E       Am 
 ketemu ro kowe ..
             D        G
 arepo mung ono.. ngimpiku..
            D             C
 tembangku iki.. tulisan ati..
 Cm     G
 iiiii  iiii..

Chord Pembangkang Official - Tulisan Ati


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Pembangkang Official
  •