Kunci Gitar AHS - Sio Sio

Transpose:
Intro : F G Em A
        F G C

C              Am
bingung.. aku iseh.. bingung
  Dm            G
cerito ku wes raiso ketulong
Em                A
wingi.. kowe iseh ngabari
        Dm
ning saiki..ngopo..
  G
kowe ninggal lungo..

C             Am
opo.. wes ono sing.. liyo
Dm                G
kurang.. ku wes raiso mbok tompo
Em                  A
kabeh.. wes tak perjuangno..
          Dm
ning kenyataane
     G
mung perih neng dodo..

F           G
 aku cen ra sempurno
Em            A
 mung nduwe roso tresno
      Dm
tulus nggo kowe
      G
ning opo balesane..

Reff :
       C   G             Am
 sio sio.. aku njogo cerito iki
        Dm                    G
 yen akhire aku sing mbok khianati
 Em                Am
 nggerus ati iki nangis batin iki
        Dm                    G
 ngerti yen roso tresnomu tok bagi..

         C    G          Am
 ra percoyo.. kowe kok wani tego
         Dm                      G
 ninggal aku sing wes suwe neng uripmu
 Em              Am
 janji sehidup semati
            Dm
 sing mbok ucap wingi
       G               C
 saiki wis ilang tanpo bukti..

Musik : F G EmAm
        F G C

C             Am
opo.. wes ono sing.. liyo
Dm                G
kurang.. ku wes raiso mbok tompo
Em                  A
kabeh.. wes tak perjuangno..
          Dm
ning kenyataane
     G
mung perih neng dodo..

F           G
 aku cen ra sempurno
Em            A
 mung nduwe roso tresno
      Dm
tulus nggo kowe
      G
ning opo balesane..

Reff :
       C   G             Am
 sio sio.. aku njogo cerito iki
        Dm                    G
 yen akhire aku sing mbok khianati
 Em                Am
 nggerus ati iki nangis batin iki
        Dm                    G
 ngerti yen roso tresnomu tok bagi..

         C    G          Am
 ra percoyo.. kowe kok wani tego
         Dm                      G
 ninggal aku sing wes suwe neng uripmu
 Em              Am
 janji sehidup semati
            Dm
 sing mbok ucap wingi
       G               C
 saiki wis ilang tanpo bukti..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C D Bm E
        C D G

G              Em
bingung.. aku iseh.. bingung
  Am            D
cerito ku wes raiso ketulong
Bm                E
wingi.. kowe iseh ngabari
        Am
ning saiki..ngopo..
  D
kowe ninggal lungo..

G             Em
opo.. wes ono sing.. liyo
Am                D
kurang.. ku wes raiso mbok tompo
Bm                  E
kabeh.. wes tak perjuangno..
          Am
ning kenyataane
     D
mung perih neng dodo..

C           D
 aku cen ra sempurno
Bm            E
 mung nduwe roso tresno
      Am
tulus nggo kowe
      D
ning opo balesane..

Reff :
       G   D             Em
 sio sio.. aku njogo cerito iki
        Am                    D
 yen akhire aku sing mbok khianati
 Bm                Em
 nggerus ati iki nangis batin iki
        Am                    D
 ngerti yen roso tresnomu tok bagi..

         G    D          Em
 ra percoyo.. kowe kok wani tego
         Am                      D
 ninggal aku sing wes suwe neng uripmu
 Bm              Em
 janji sehidup semati
            Am
 sing mbok ucap wingi
       D               G
 saiki wis ilang tanpo bukti..

Musik : C D Bm Em
        C D G

G             Em
opo.. wes ono sing.. liyo
Am                D
kurang.. ku wes raiso mbok tompo
Bm                  E
kabeh.. wes tak perjuangno..
          Am
ning kenyataane
     D
mung perih neng dodo..

C           D
 aku cen ra sempurno
Bm            E
 mung nduwe roso tresno
      Am
tulus nggo kowe
      D
ning opo balesane..

Reff :
       G   D             Em
 sio sio.. aku njogo cerito iki
        Am                    D
 yen akhire aku sing mbok khianati
 Bm                Em
 nggerus ati iki nangis batin iki
        Am                    D
 ngerti yen roso tresnomu tok bagi..

         G    D          Em
 ra percoyo.. kowe kok wani tego
         Am                      D
 ninggal aku sing wes suwe neng uripmu
 Bm              Em
 janji sehidup semati
            Am
 sing mbok ucap wingi
       D               G
 saiki wis ilang tanpo bukti..
Facebook
Twitter

Chord AHS - Sio Sio


Lihat semua :
  • Chord AHS
  • Chord Hip Hop Koplo
  •