Kunci Gitar AFA Official - Ora Ngoyo

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : F G Em Am -A Dm  G..

   C          F
janji pamit lungo..
       G           C -G
ngomongmu mung sedelo..
  Am          Dm
tiwas tak enteni..
      G           C
malah blenjani janji..

Int. F Bb

 C          F
aku wes temenan..
         G           C  -G
tanggepanmu mung dolanan..
 Am          Dm
aku ikhlas tenan..
     G          C
ngelalekke sliramu..

 F           G
ati.. bacut amoh..
         Em          Am
wes ra pulih koyo mbiyen..
      Dm        G   C  C7
cukup semene crito iki..

Reff :
           F                      G
 aku ra ngoyo.. ngoyak koe sing lungo..
            Em         E         A
 ati iki mbeku.. malih dadi ko watu..
                Dm
 pancen iki wes ra iso..
        G          
 koyo mbiyen tresno sing isih
     C       Gm  
 iso tak jogo..

 C         F                G
 tresnoku ora.. iso dipeksakno..
              Em         E         A
 pancen iki kabeh.. dudu pengarepanku..
                Dm
 maturnuwun sak kabehe..
        G                        C
 bakal ono tresno sing iso ngluwihi aku..

Musik : F  Em  Dm G C C7
        F  Em Am Dm G C..

 F           G
ati.. bacut amoh..
         Em    E     Am
wes ra pulih koyo mbiyen..
      Dm        G   C  C7
cukup semene crito iki..

Reff :
           F                      G
 aku ra ngoyo.. ngoyak koe sing lungo..
            Em         E         A
 ati iki mbeku.. malih dadi ko watu..
                Dm
 pancen iki wes ra iso..
        G          
 koyo mbiyen tresno sing isih
     C       Gm
 iso tak jogo..

 C         F                G
 tresnoku ora.. iso dipeksakno..
              Em         E         A
 pancen iki kabeh.. dudu pengarepanku..
                Dm
 maturnuwun sak kabehe..
        G                        C
 bakal ono tresno sing iso ngluwihi aku..
 A               Dm
  maturnuwun sak kabehe..
        G                        C
 bakal ono tresno sing iso ngluwihi aku..

Outro : Fm -G C..


Facebook
Twitter

Chord AFA Official - Ora Ngoyo


Lihat semua :
  • Chord AFA Official
  • Chord Hip Hop Koplo
  •