Kunci Gitar REborn - Ambyar (Tresnomu Ngapusi)

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : F G C-G-A
        Dm F G C

         F              G
iseh kelingan jaman semono
      C          G          A
nalikane kowe ngucapake tresno
            Dm               G
aku ra nyongko atimu iso ngliyo
             C
ning kenyataane kowe amung mandeng bondo

    F                      G
monggo kerso yen kowe melu wong
 C        G            A
aku ora popo tetep tak ikhlasno
           Dm      G               C
sing tak jaluk.. mugo-mugo kowe mulyo..

Reff :
           F       G
 aku mung iso.. nyawang..
           C  G    A
 tresnomu uwes.. ilang
            Dm
 remuk ati iki..
                   G
 gampang men leh lali
              C
 loro banget ati iki
 bondo dunyo sing mok boti..

         F      G
 atimu mati.. roso..
             C  G   A
 omongmu wes ra.. podo
              Dm
 janji sampe mati
                 G
 ra bakal mblenjani
            C
 tresnomu ngapusi..

    F
nem tahun tak lewati
karo awakmu nyawiji
  G
susah seneng mlaku
bareng ngadepi rino wengi
   C
tanpo ono bukti
          -G
janji sing di sepakati
         A
malah we tego ngelarani
ninggalke tresnoku iki
Dm
yeeh kowe sering janji
selawase ra bakal ganti
G
 tetep setio sesandingan
dewe sampe mati
C
 cubo kowe tak ikhlasno
puas-puasno kono
lungo sing adoh ra sah nunggu
tresno di balekno..

Reff :
           F       G
 aku mung iso.. nyawang
           Em     A
 tresnomu uwes.. ilang
            Dm
 remuk ati iki..
                   G
 gampang men leh lali
              C
 loro banget ati iki
                  A
 bondo dunyo sing mok boti..

         F      G
 atimu mati.. roso..
             Em     A
 omongmu wes ra.. podo..
              Dm
 janji sampe mati
                 G
 ra bakal mblenjani
             C
 tresnomu ngapusi..

Musik : F G C-Bm-Am
        Dm G C

Reff :
           F       G
 aku mung iso.. nyawang
           Em     A
 tresnomu uwes.. ilang
            Dm
 remuk ati iki..
                   G
 gampang men leh lali
              C
 loro banget ati iki
                  A
 bondo dunyo sing mok boti..

         F      G
 atimu mati.. roso..
             Em     A
 omongmu wes ra.. podo..
              Dm
 janji sampe mati
                 G
 ra bakal mblenjani
             C
 tresnomu ngapusi..
 A                 Dm
   kowe ninggalke crito
             G
 atimu wes bedo
               C
 kowe ngeboti bondo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A B E-B/D#-C#
        F#m A B E

         A              B
iseh kelingan jaman semono
      E         -B/D#       C#
nalikane kowe ngucapake tresno
            F#m              B
aku ra nyongko atimu iso ngliyo
             E      
ning kenyataane kowe amung mandeng bondo

    A                      B
monggo kerso yen kowe melu wong
 E       -B/D#         C#
aku ora popo tetep tak ikhlasno
           F#m     B               E
sing tak jaluk.. mugo-mugo kowe mulyo..

Reff :
           A       B
 aku mung iso.. nyawang..
           E -B/D# C#
 tresnomu uwes.. ilang
            F#m
 remuk ati iki.. 
                   B
 gampang men leh lali
              E
 loro banget ati iki
 bondo dunyo sing mok boti..

         A      B
 atimu mati.. roso..
             E -B/D# C#
 omongmu wes ra.. podo
              F#m
 janji sampe mati
                 B
 ra bakal mblenjani
            E
 tresnomu ngapusi..

    A
nem tahun tak lewati 
karo awakmu nyawiji
  B
susah seneng mlaku 
bareng ngadepi rino wengi
   E
tanpo ono bukti 
          -B/D#
janji sing di sepakati
         C#
malah we tego ngelarani
ninggalke tresnoku iki
F#m
yeeh kowe sering janji 
selawase ra bakal ganti
B
 tetep setio sesandingan 
dewe sampe mati
E
 cubo kowe tak ikhlasno 
puas-puasno kono
lungo sing adoh ra sah nunggu 
tresno di balekno..

Reff :
           A       B
 aku mung iso.. nyawang
           G#m    C#
 tresnomu uwes.. ilang
            F#m
 remuk ati iki.. 
                   B
 gampang men leh lali
              E
 loro banget ati iki
                  C#
 bondo dunyo sing mok boti..

         A      B
 atimu mati.. roso..
             G#m    C#
 omongmu wes ra.. podo..
              F#m
 janji sampe mati
                 B
 ra bakal mblenjani
             E
 tresnomu ngapusi..

Musik : A B E-D#m-C#m
        F#m B E

Reff :
           A       B
 aku mung iso.. nyawang
           G#m    C#
 tresnomu uwes.. ilang
            F#m
 remuk ati iki.. 
                   B
 gampang men leh lali
              E
 loro banget ati iki
                  C#
 bondo dunyo sing mok boti..

         A      B
 atimu mati.. roso..
             G#m    C#
 omongmu wes ra.. podo..
              F#m
 janji sampe mati
                 B
 ra bakal mblenjani
             E
 tresnomu ngapusi..
 C#                F#m
   kowe ninggalke crito
             B
 atimu wes bedo 
               E
 kowe ngeboti bondo..

Chord REborn - Ambyar (Tresnomu Ngapusi)


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  •