Kunci Gitar DOXAMUSICAL - Ringin Contong Mapak Trisno

Transpose:
Intro : C D Bm Em
        Am..Bm..

Em               Am
 ketemu sliramu adu rayu..
D                     G
 pinggir gerdu aku senden nandhang rindu..
C           B
 wong ayu balimu tak tunggu..

Em               Am
 tresno ati iki ora nganti lali..
D                G
 janjimu yakinku mok tepati..
C               B
 urip dadi siji ngan..ti.. mati..

Reff :
 C        D       G
  pos polisi dadi saksi..
 Cm         F          Bb
  ringin contong ra ngapusi..
 G                 Cm
  kowe teko nepati jan..ji..
 F
  mapak tresno ati..
 D                 G
  sing ora tau batesi..

Int. C D Bm Em
     Am..Bm..

Em               Am
 tresno ati iki ora nganti lali..
D                G
 janjimu yakinku mok tepati..
C               B
 urip dadi siji ngan..ti.. mati..

Reff :
 C        D       G
  pos polisi dadi saksi..
 Cm         F          Bb
  ringin contong ra ngapusi..
 G                 Cm
  kowe teko nepati jan..ji..
 F
  mapak tresno ati..
 D                 G
  sing ora tau batesi..

Musik : C D Bm Em
        C D G..
        C D Bm Em
        Am..D..

Reff :
 C        D       G
  pos polisi dadi saksi..
 Cm         F          Bb
  ringin contong ra ngapusi..
 G                 Cm
  kowe teko nepati jan..ji..
 F
  mapak tresno ati..
 D                 G
  sing ora tau batesi..

 C        D       G
  pos polisi dadi saksi..
 Cm         F          Bb
  ringin contong ra ngapusi..
 G                 Cm
  kowe teko nepati jan..ji..
 F
  mapak tresno ati..
 D                 G
  sing ora tau batesi..
 Am
  mapak tresno ati..
 D                 G
  sing ora tau batesi..

Outro : C D Bm Em
        C D G..

Facebook
Twitter

Chord DOXAMUSICAL - Ringin Contong Mapak Trisno


Lihat semua :
  • Chord DOXAMUSICAL
  • Chord Hip Hop Koplo
  •