Kunci Gitar Yowes Modaro - Aftershine Ft. Damara.De

Transpose:
Intro : F G Em Am Dm G C

               F
rino ing wayah wengi
G                   
  aku eling kowe
    C            G/B
sek mbiyen ngancani
Am                     Dm
 susah seneng dilakoni bebarengan
         G                   C
tanpo terpikirkan akhire bubaran..

Int. F G C

                 F
atiku loro njobo njerone ambyar
G
  nyawang sliramu
       C          G/B
andang nduwe gandengan
Am                  Dm
 iki ati udu bahan nggo dolanan
       G                     C    G
aku trimo ngalah mugo kowe bungah..

Reff :
            C
  mbok yo tulung sadaro
        G
  ojo sepenak e dewe
       Am
  kiro-kiro ra tresno
         Em
  ora ko ngene carane
        F
  waton ninggal lungo
          C
  gandeng karo wong liyo
         Dm                  G
  yowes ora popo karma iseh ono
            C
  yowes modaro..

Musik : F G Em Am A Dm G C

                  F
opo kowe ora ngerumangsani
G
  aku merjuangke
 C        G/B
isuk awan wengi
Am                      Dm
 golek rejeki tak nggo ndandani
        G                      C
basan kowe dadi lali sek ngancani..

[Featuring]
  F          G
sepurane kangmas
 C      G/B   Am
aku ninggal lungo
 Dm        G             C
aku sadar aku wes ngelarani..
F        G          Em  E
  aku yo pingin bahagia
  Dm
jujur kesel melarat
     G
urip rekoso..

Reff :
            C
  mbok yo tulung sadaro
        G
  ojo sepenak e dewe
       Am
  kiro-kiro ra tresno
         Em
  ora ko ngene carane
        F
  waton ninggal lungo
          C
  gandeng karo wong liyo
         Dm                  G
  yowes ora popo karma iseh ono
            C
  yowes modaro..

      C
  sadaro
        G
  ojo sepenak e dewe
       Am
  kiro-kiro ra tresno
         Em
  ora ko ngene carane
        F
  waton ninggal lungo
          C
  gandeng karo wong liyo
         Dm                  G
  yowes ora popo karma iseh ono
            C
  yowes modaro..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C D Bm Em Am D G C rino ing wayah wengi D aku eling kowe G D/F# sek mbiyen ngancani Em Am susah seneng dilakoni bebarengan D G tanpo terpikirkan akhire bubaran.. Int. C D G C atiku loro njobo njerone ambyar D nyawang sliramu G D/F# andang nduwe gandengan Em Am iki ati udu bahan nggo dolanan D G D aku trimo ngalah mugo kowe bungah.. Reff : G mbok yo tulung sadaro D ojo sepenak e dewe Em kiro-kiro ra tresno Bm ora ko ngene carane C waton ninggal lungo G gandeng karo wong liyo Am D yowes ora popo karma iseh ono G yowes modaro.. Musik : C D Bm Em E Am D G C opo kowe ora ngerumangsani D aku merjuangke G D/F# isuk awan wengi Em Am golek rejeki tak nggo ndandani D G basan kowe dadi lali sek ngancani.. [Featuring] C D sepurane kangmas G D/F# Em aku ninggal lungo Am D G aku sadar aku wes ngelarani.. C D Bm B aku yo pingin bahagia Am jujur kesel melarat D urip rekoso.. Reff : G mbok yo tulung sadaro D ojo sepenak e dewe Em kiro-kiro ra tresno Bm ora ko ngene carane C waton ninggal lungo G gandeng karo wong liyo Am D yowes ora popo karma iseh ono G yowes modaro.. G sadaro G mbok yo tulung sadaro D ojo sepenak e dewe Em kiro-kiro ra tresno Bm ora ko ngene carane C waton ninggal lungo G gandeng karo wong liyo Am D yowes ora popo karma iseh ono G yowes modaro..

Chord Yowes Modaro - Aftershine Ft. Damara.De


Lihat semua :
  • Chord After
  • Chord Aftershine
  • Chord Hip Hop Koplo
  •