Kunci Gitar Derradru feat. Aftershine - Pujaan Ati

Transpose:
    C                     F
le..wat lagu iki tak titipne..
         Dm                      G
roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
    Em                  Am
sak isine ndunyo ra ono liyane..
         Dm                   G
sumpah mati.. tresno tekan saklawase..
       C
saklawase..

  F                       G
seindahe lintang sing ono ning langit kae
   Em                    Am
ra ono sing iso ngalahke esemmu..
    F                      G
sak akehe kembang sing ono ning taman kae
   Em                      Am
ra ono sing iso.. nandingi ayumu..

  F                          G
koyo kembang tebu sing kabur kegowo angin
  Em                      Am
rasane mung bingung.. aku tanpomu..
   F                       G
ra iso nglalekke kowe mung ko mung sedelo..
  Em                 Am
terus gawe atiku iki nelongso..

              F                   G
kowe sing tak sayang.. tresno tenanan..
              F                 G  G7
kowe sing tak gadang.. dadi pujaan..

Reff :
   C                     F
 lewat lagu iki tak titipne..
          Dm                      G
 roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
     Em                  Am
 sak isine ndunyo ra ono liyane..
          Dm                   G
 sumpah mati.. tresno tekan saklawase..

   C                       F
 siji-sijine wong tak kangeni..
           Dm                   G
 yo mung kowe sing iso gawe senenge ati..
   Em                         Am
 saben dino pingin terus ning sandingmu
           Dm               G
 yo mung siji.. kowe pujaan hatiku..
           (F)
 pujaan hatiku..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..

  F                          G
koyo kembang tebu sing kabur kegowo angin..
  Em                      Am
rasane mung bingung.. aku tanpomu..
   F                       G
ra iso nglalekke kowe mung ko mung sedelo..
  Em                 Am
terus gawe atiku iki nelongso..

              F                   G
kowe sing tak sayang.. tresno tenanan..
              F                 G
kowe sing tak gadang.. dadi pujaan..

Reff :
     C                     F
 le..wat lagu iki tak titipke..
          Dm                      G
 roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
     Em                  Am
 sak isine ndunyo ra ono liyane..
          Dm                   G
 sumpah mati.. tresno tekan saklawase..

   C                       F
 siji-sijine wong tak kangeni..
           Dm                   G
 yo mung kowe sing iso gawe senenge ati..
   Em                         Am
 saben dino pingin terus ning sandingmu
           Dm               G
 yo mung siji.. kowe pujaan atiku..
         C    A
 pujaan atiku..

(overtune)
   D                     F
 lewat lagu iki tak titipke..
          Em                   A
 roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
     F#m                 Bm
 sak isine ndunyo ra ono liyane..
          Em                   A
 sumpah mati.. tresno tekan saklawase..

   D                       G
 siji-sijine wong tak kangeni..
           Em                 A
 yo mung kowe sing iso gawe senenge ati..
   F#m                        Bm
 saben dino pingin terus ning sandingmu
           Em               A
 yo mung siji.. kowe pujaan atiku..
           D
 pujaan atiku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

    G                     C
le..wat lagu iki tak titipne..
         Am                      D
roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
    Bm                  Em
sak isine ndunyo ra ono liyane..
         Am                   D
sumpah mati.. tresno tekan saklawase..
       G
saklawase..

  C                       D
seindahe lintang sing ono ning langit kae
   Bm                    Em
ra ono sing iso ngalahke esemmu..
    C                      D
sak akehe kembang sing ono ning taman kae
   Bm                      Em
ra ono sing iso.. nandingi ayumu..

  C                          D
koyo kembang tebu sing kabur kegowo angin
  Bm                      Em
rasane mung bingung.. aku tanpomu..
   C                       D
ra iso nglalekke kowe mung ko mung sedelo..
  Bm                 Em
terus gawe atiku iki nelongso..

              C                   D
kowe sing tak sayang.. tresno tenanan..
              C                 D  D7
kowe sing tak gadang.. dadi pujaan..

Reff :
   G                     C
 lewat lagu iki tak titipne..
          Am                      D
 roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
     Bm                  Em
 sak isine ndunyo ra ono liyane..
          Am                   D
 sumpah mati.. tresno tekan saklawase..

   G                       C
 siji-sijine wong tak kangeni..
           Am                   D
 yo mung kowe sing iso gawe senenge ati..
   Bm                         Em
 saben dino pingin terus ning sandingmu
           Am               D
 yo mung siji.. kowe pujaan hatiku..
           (C)
 pujaan hatiku..

Musik : C D Bm Em
        Am D G..

  C                          D
koyo kembang tebu sing kabur kegowo angin..
  Bm                      Em
rasane mung bingung.. aku tanpomu..
   C                       D
ra iso nglalekke kowe mung ko mung sedelo..
  Bm                 Em
terus gawe atiku iki nelongso..

              C                   D
kowe sing tak sayang.. tresno tenanan..
              C                 D
kowe sing tak gadang.. dadi pujaan..

Reff :
     G                     C
 le..wat lagu iki tak titipke..
          Am                      D
 roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
     Bm                  Em
 sak isine ndunyo ra ono liyane..
          Am                   D
 sumpah mati.. tresno tekan saklawase..

   G                       C
 siji-sijine wong tak kangeni..
           Am                   D
 yo mung kowe sing iso gawe senenge ati..
   Bm                         Em
 saben dino pingin terus ning sandingmu
           Am               D
 yo mung siji.. kowe pujaan atiku..
         G    E
 pujaan atiku..

(overtune)
   A                     C
 lewat lagu iki tak titipke..
          Bm                   E
 roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe..
     C#m                 F#m
 sak isine ndunyo ra ono liyane..
          Bm                   E
 sumpah mati.. tresno tekan saklawase..

   A                       D
 siji-sijine wong tak kangeni..
           Bm                 E
 yo mung kowe sing iso gawe senenge ati..
   C#m                        F#m
 saben dino pingin terus ning sandingmu
           Bm               E
 yo mung siji.. kowe pujaan atiku..
           A
 pujaan atiku..

Chord Derradru feat. Aftershine - Pujaan Ati


Lihat semua :
  • Chord Aftershine
  • Chord Derradru
  •