Kunci Gitar Aftershine ft. Maulida - Ngati Ati

Transpose:
Intro : F..Em A
        Dm..G..C..

    C          G        Am  G
senajan awak dewe iseh enom..
      F            G           
kudu mikir mujudke sing dadi 
  C       G
impen urip..
  F             G      Em      Am
dadi uwong sing isoh.. ber..makna..
          Dm     G          C  G
ben suk tuo.. mulyo lan bahagio..

   C           G
ngopo mikir dekne.. 
     Am         Em
sing ra mikir koe..
   F                C
mending mbok nggo mikir..
  Dm         G
masa depan wae..

  F         G
kudu ndue bekal men urip 
Em       A
ra sio sio..
         Dm          G
gumregah amemangun keluargo
       C            C7
tumuju kertaning projo..

      F      G          Em  A
ojo kuatir.. ojo nggresulo..
          Dm     G         C  C7
timbang gelo.. marai sengsoro..

Reff :
       F
 ojo kesusu anggonmu..
          Em     Am
 ikrar janji.. suci..
          Dm
 tahan nafsu..
          G          C  C7
 mantebke batin lan ati..

            F
 mlaku sing pener ojo nganti
   Em      A
 salah.. dalan..
        Dm
 kudu ditenani.. 
     G          C
 lan sing ngati ati..

Musik : F..Em Am Dm..G...

   C           G
ngopo mikir dekne.. 
     Am         Em
sing ra mikir koe..
   F                C
mending mbok nggo mikir..
  Dm         G
masa depan wae..

  F         G
kudu ndue bekal men urip 
Em       A
ra sio sio..
         Dm          G
gumregah amemangun keluargo
       C            C7
tumuju kertaning projo..

      F      G          Em  A
ojo kuatir.. ojo nggresulo..
          Dm     G         C
timbang gelo.. marai sengsoro..

Reff :
       F
 ojo kesusu anggonmu..
          Em     Am
 ikrar janji.. suci..
          Dm
 tahan nafsu..
          G          C  C7
 mantebke batin lan ati..

            F
 mlaku sing pener ojo nganti
   Em      A
 salah.. dalan..
        Dm
 kudu ditenani.. 
     G          C
 lan sing ngati ati.. (hooo..)

 C7         F
 mlaku sing pener ojo nganti
   Em      A
 salah.. dalan..
        Dm
 kudu ditenani.. 
     G          C
 lan sing ngati ati..

        Dm
 kudu ditenani.. 
     G          C  A
 lan sing ngati ati..
        Dm
 kudu ditenani.. 
     G          C  F G C
 lan sing ngati ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C..Bm E
        Am..D..G..

    G          D        Em  D
senajan awak dewe iseh enom..
      C            D           
kudu mikir mujudke sing dadi 
  G       D
impen urip..
  C             D      Bm      Em
dadi uwong sing isoh.. ber..makna..
          Am     D          G  D
ben suk tuo.. mulyo lan bahagio..

   G           D
ngopo mikir dekne.. 
     Em         Bm
sing ra mikir koe..
   C                G
mending mbok nggo mikir..
  Am         D
masa depan wae..

  C         D
kudu ndue bekal men urip 
Bm       E
ra sio sio..
         Am          D
gumregah amemangun keluargo
       G            G7
tumuju kertaning projo..

      C      D          Bm  E
ojo kuatir.. ojo nggresulo..
          Am     D         G  G7
timbang gelo.. marai sengsoro..

Reff :
       C
 ojo kesusu anggonmu..
          Bm     Em
 ikrar janji.. suci..
          Am
 tahan nafsu..
          D          G  G7
 mantebke batin lan ati..

            C
 mlaku sing pener ojo nganti
   Bm      E
 salah.. dalan..
        Am
 kudu ditenani.. 
     D          G
 lan sing ngati ati..

Musik : C..Bm Em Am..D...

   G           D
ngopo mikir dekne.. 
     Em         Bm
sing ra mikir koe..
   C                G
mending mbok nggo mikir..
  Am         D
masa depan wae..

  C         D
kudu ndue bekal men urip 
Bm       E
ra sio sio..
         Am          D
gumregah amemangun keluargo
       G            G7
tumuju kertaning projo..

      C      D          Bm  E
ojo kuatir.. ojo nggresulo..
          Am     D         G
timbang gelo.. marai sengsoro..

Reff :
       C
 ojo kesusu anggonmu..
          Bm     Em
 ikrar janji.. suci..
          Am
 tahan nafsu..
          D          G  G7
 mantebke batin lan ati..

            C
 mlaku sing pener ojo nganti
   Bm      E
 salah.. dalan..
        Am
 kudu ditenani.. 
     D          G
 lan sing ngati ati.. (hooo..)

 G7         C
 mlaku sing pener ojo nganti
   Bm      E
 salah.. dalan..
        Am
 kudu ditenani.. 
     D          G
 lan sing ngati ati..

        Am
 kudu ditenani.. 
     D          G  E
 lan sing ngati ati..
        Am
 kudu ditenani.. 
     D          G  C D G
 lan sing ngati ati..

Chord Aftershine ft. Maulida - Ngati Ati


Lihat semua :
  • Chord Aftershine
  • Chord Maulida
  •